Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Răzvan Nedelcu, ÎNCĂTUȘAT și „mut” la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara

- Advertisement -

Sorin-Răzvan Nedelcu, patronul firmei Îngerii Galbeni, a fost adus încătușat în această seară, în jurul orei 19.00, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Cel care noaptea trecută a dat cu mașina peste mai multe persoane revoltate de abuzurile firmei sale a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. După audieri va urma să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe această cale și redacția voceatimisului.ro, care s-a revoltat la rându-i împotriva nelegiuirilor la care au fost supuși șoferii timișoreni și nu numai de firma de tractări Îngerii Galbeni, vă mulțumește tuturor oamenilor care nu au stat cu mâinile în sân și au demonstrat noaptea trecută că simțul civic, compasiunea și dragostea față de aproape sunt mai presus decât lucrurile negative răspândite prin abuzurile „îngerilor”.

Este o victorie a spiritului timișorenilor, care de-a lungul timpului nu a putut fi călcat în picioare nici de alte primejdii mult mai mari.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=ONe5pltPHrM&feature=youtu.be]

Vom reveni cu amanunte după pronunțarea magistraților.

UPDATE: Răzvan Nedelcu, este cercetat sub CONTROL JUDICIAR 60 DE ZILE.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore