ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Wolfgang Amadeus Mozart, interpretat săptămâna aceasta la Filarmonica „Banatul”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Filarmonica „Banatul” din Timișoara va fi gazda unui concert simfonic vineri, 4 decembrie, în cadrul căruia vor fi interpretate două lucrări ale lui Wolfgang Amadeus Mozart, geniul muzicii universale. Doi violoniști, Ștefan Tarara și Cristian Andriș, vor interpreta Simfonia concertantă pentru vioară, violă și orchestră in mi bemol major KV 364.

Lucrarea este un produs hibrid al genului simfonic și cel concertant. În clasicismul muzical a fost considerat succesorul concertului grosso din epoca barocă. Diferența dintre concertele pentru două, trei sau mai multe instrumente și simfonia concertantă o face felul în care este tratată orchestra, care devine aproape un protagonist la fel de important ca și soliștii.

Simfonia nr. 39 KV 543 tot în mi bemol major, la fel ca și Simfonia concertantă din debutul concertului din sala Capitol, este prima dintre ultimele trei simfonii compuse de Mozart, așa-numita Trilogia finală. Concertul din seara de 4 decembrie va fi dirijat de maestrul Radu Popa.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore