ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident mortal la ieșirea din Periam. Două persoane și-au pierdut viața după ce șoferul a pierdut controlul volanului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi la ieșirea din localitatea Periam din județul Timiș. Șoferul, care se afla în mașină cu alți patru prieteni, a pierdut controlul volanului duminică dimineața iar automobilul s-a răsturnat în șanț, doi dintre pasageri murind pe loc.

Șoferul și alte două persoane au fost transportate cu salvarea la spital. Cei care s-au aflat în mașină au vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, ambulanță SMURD, dar și o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare din partea Stației de Pompieri Sânnicolau Mare.

Polițiștii i-au întocmit șoferului dosar penal pentru ucidere din culpă. Toți cei care se aflau în mașină sunt din localitatea Secusigiu din județul Arad.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore