accident-pe-drumul-dintre-Timișoara-și-Giroc07

Drumul ce leagă Timișoara de Giroc a fost blocat parțial seara trecută pentru câteva ore, din cauza unui accident de circulație. O mașină de teren s-a răsturnat, după ce a lovit din plin mașina unui șofer care a virat stângă, fără să acorde prioritate.

Șoferul care se afla la volanul mașinii de teren mergea dinspre Giroc către Timișoara și, la un moment dat, un autoturism care circula din sens opus i-a tăiat pur și simplu calea. Cel din cauza căruia s-a produs incidentul se afla la volanul unui Renault atunci când a virat stânga pentru a intra în curte, însă nu a acordat prioritate.

În urma impactului mașina de teren s-a răsturnat iar autoturismul Renault a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Din fericire cei doi au scăpat cu viață, niciunul dintre ei nefiind rănit. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și polițiști de la Rutieră.

Cel care se afla la volanul Renault-ului s-a ales cu o sancțiune de 630 de lei pentru neacordare de prioritate și a rămas fără permis pentru următoarele 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.