Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident grav în intersecţia de la Punctele Cardinale între un BMW şi un CITROEN. Foto/Video

- Advertisement -

Trafic blocat şi haos în intersecţia străzilor Popa Şapcă cu Take Ionescu, unde în jurul orei 23:40 s-a produs accident grav de circulaţie. Şoferul unui autoturism Citroen în vârstă de 24 de ani, a intrat pe culoarea „galbenă” a semaforului şi a fost lovit în plin de un Bmw înmatriculat în Dolj, care circula regulamentar.

Şoferul Bmw-ulu ne-a povestit că: „Veneam dinspre Bastion şi am trecut intersecţia pe verde plin, moment în care un Citroen ce venea de pe strada Popa Şapcă a intrat în intersecţie pe culoarea (galbenă spre roşie) a semaforului şi m-a lovit în partea dreaptă.” Impactul a fost atât de puternic încât motorul Citroen-ului s-a făcut zob, iar Bmw-ul s-a oprit câţiva metrii mai încolo aproape de staţia de troleibuz în niște stâlpișori de protecție. Dacă şoferul Bmw-ului a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, nu la fel de norocoşi au fost, şoferul şi pasagerul din Citroen, aceştia ajungând cu ambulanţele la Spitalul Municipal din Timişoara.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere ce se afla în patrulare prin oraş chiar la Punctele Cardinale şi stătea la semafor, a auzit bubuitura şi în câteva secunde a fost la locul impactului. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=h3PNp-Hqbqc&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore