Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAccident grav în intersecţia de la Punctele Cardinale între un BMW şi...

Accident grav în intersecţia de la Punctele Cardinale între un BMW şi un CITROEN. Foto/Video

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Trafic blocat şi haos în intersecţia străzilor Popa Şapcă cu Take Ionescu, unde în jurul orei 23:40 s-a produs accident grav de circulaţie. Şoferul unui autoturism Citroen în vârstă de 24 de ani, a intrat pe culoarea „galbenă” a semaforului şi a fost lovit în plin de un Bmw înmatriculat în Dolj, care circula regulamentar.

Şoferul Bmw-ulu ne-a povestit că: „Veneam dinspre Bastion şi am trecut intersecţia pe verde plin, moment în care un Citroen ce venea de pe strada Popa Şapcă a intrat în intersecţie pe culoarea (galbenă spre roşie) a semaforului şi m-a lovit în partea dreaptă.” Impactul a fost atât de puternic încât motorul Citroen-ului s-a făcut zob, iar Bmw-ul s-a oprit câţiva metrii mai încolo aproape de staţia de troleibuz în niște stâlpișori de protecție. Dacă şoferul Bmw-ului a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, nu la fel de norocoşi au fost, şoferul şi pasagerul din Citroen, aceştia ajungând cu ambulanţele la Spitalul Municipal din Timişoara.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere ce se afla în patrulare prin oraş chiar la Punctele Cardinale şi stătea la semafor, a auzit bubuitura şi în câteva secunde a fost la locul impactului. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare