Actiune-Politia-Rutiera-Timisoara07

În perioada 12-14 iunie 2015, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Pe perioada amintită, poliţiştii au întocmit 13 dosare penale şi au aplicat 479 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 260 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 61 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Aceștia au mai reținut în vederea suspendării 26 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză şi semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.