Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalCFR licitează lucrări de peste 5 milioane de lei pentru îmbunătăţirea siguranţei...

CFR licitează lucrări de peste 5 milioane de lei pentru îmbunătăţirea siguranţei feroviare, inclusiv la Regionala Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

CFR anunță lucrări de reparații la obiective feroviare aflate pe raza regionalelor Timișoara, Iaşi, Galaţi și Craiova. Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la suma de 5,35 milioane de lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Lucrările de reparaţii se execută la obiective ale infrastructurii feroviare – instalaţii, terasament, linii, podeţ – situate pe mai multe intervale locale de staţii – Muşcel – Paşcani, staţia Bălteni, Adjud – Sascut, Valea Seacă – Bacău, Bârlad – Zorleni, Vama – Prisaca – Dornei, Adjud – Siculeni, Pui – Băieşti, Cruşovăţ – Domaşnea Cornea şi Filiaşi – Livezeni – şi au drept scop îmbunătăţirea siguranţei feroviare, a condiţiilor de dirijare a traficului şi reducerea cheltuielilor de întreţinere.

Durata de valabilitate a contractelor este cuprinsă între 70 de zile şi 120 luni de la atribuire, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut. Deschiderea ofertelor are loc la sediul sucursalelor regionale în zilele de 23, 24, 25, 26 şi 29 iunie 2015.

Anunţurile de participare, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro, cu nr. 159784, 159786, 159787, 159788, 159889, 160041, 374752, 193643 şi 160065.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Raul Pătrașcu, micul Peter Pan din fruntea Spitalului Județean Timișoara

Fără doar și poate, Raul Pătrașcu, de-acum celebrul și mult trâmbițatul absolvent de “Yale”...

CJ Timis, investiții totale de 18 milioane lei in Spitalul Judetean din Timisoara, in 2019

Investițiile făcute în cursul anului 2019 în infrastructura Spitalului Clinic Județean de Urgență din...

Investitii Enel. Primarul Robu anunta ca in zona de sud a Timisoarei nu mai sunt pene de curent

Bezna de pe marile bulevarde din Timișoara sau de pe străzile mici dintre blocuri...