Cum puteti inchiria un tren de la CFR

0
829

Daca v-ati dorit vreodata sa scapati de aglomeratia din tren, CFR Calatori va pune la dispozitie, in prezent, posibilitatea de a inchiria Trenul Charter.

Serviciul poate fi accesat de oricine: persoane fizice, firme, case de productie, agentii de turism, tour operatori etc., potrivit unui comunicat al CFR Calatori.

De asemenea, serviciul poate fi personalizat, in functie de nevoi. Astfel, puteti alege rute, ore de circulatie, confort si conditii, trenul putand fi format din diverse tipuri de vagoane cu posibilitati de a beneficia in timpul calatoriei de servicii de dormit, cuseta, bar bistro, restaurant si altele suplimentare.

In perioada ianuarie – septembrie 2012, s-au onorat 16 comenzi prin incheierea a 11 contracte pentru executarea de transporturi special comandate organizate in scop turistic si 5 contracte pentru efectuarea de filmari in vagoane special comandate, de diverse case de productie de film. Veniturile realizate din aceste actiuni se ridica la aproximativ 200.000 de euro.

Pentru anul 2013, CFR Calatori a primit deja cereri de la doua firme pentru realizarea mai multor programe de transport, se arata in comunicat.

Detalii despre modalitatea de achizitionare a serviciului Tren Charter sunt disponibile la adresele www.cfrcalatori.ro/53 si www.cfrcalatori.ro/396.

O.T.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.