Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cum puteti inchiria un tren de la CFR

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Daca v-ati dorit vreodata sa scapati de aglomeratia din tren, CFR Calatori va pune la dispozitie, in prezent, posibilitatea de a inchiria Trenul Charter.

Serviciul poate fi accesat de oricine: persoane fizice, firme, case de productie, agentii de turism, tour operatori etc., potrivit unui comunicat al CFR Calatori.

De asemenea, serviciul poate fi personalizat, in functie de nevoi. Astfel, puteti alege rute, ore de circulatie, confort si conditii, trenul putand fi format din diverse tipuri de vagoane cu posibilitati de a beneficia in timpul calatoriei de servicii de dormit, cuseta, bar bistro, restaurant si altele suplimentare.

In perioada ianuarie – septembrie 2012, s-au onorat 16 comenzi prin incheierea a 11 contracte pentru executarea de transporturi special comandate organizate in scop turistic si 5 contracte pentru efectuarea de filmari in vagoane special comandate, de diverse case de productie de film. Veniturile realizate din aceste actiuni se ridica la aproximativ 200.000 de euro.

Pentru anul 2013, CFR Calatori a primit deja cereri de la doua firme pentru realizarea mai multor programe de transport, se arata in comunicat.

Detalii despre modalitatea de achizitionare a serviciului Tren Charter sunt disponibile la adresele www.cfrcalatori.ro/53 si www.cfrcalatori.ro/396.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare