Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieVom circula ca în filme, la Timișoara. Giratoriu suspendat peste șinele de...

Vom circula ca în filme, la Timișoara. Giratoriu suspendat peste șinele de cale ferată!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Adio aglomeraţie în trafic pe una din cele mai tranzitate străzi din Timişoara. CFR va realiza în urbea de pe Bega o investiţie spectaculoasă, care va fi o priemieră pentru capitala Banatului.

„Săptămâna trecută am avut discuţii cu proiectanţii aflaţi sub contract cu CFR pentru dublarea liniei de cale ferată în zona municipiului Timişoara. V-am spus atunci că am discutat foarte aplicat şi inclusiv cu desinderi pe teren asupra soluţiilor la intersecţiile dintre calea ferată şi principalele străzi din Timişoara. O să vă mai povestesc şi altă dată ce am convenit cu proictanţii şi cu reprezentanţii CFR, dar astăzi vreau să vă prezint soluţia pe care am convenit-o pentru pa sajul Baader. Acolo vor fi schimbări importante. (…) La intersecţia Baader cu calea ferată va fi un sens giratoriu la zece metri înălţime. E prima dată când vom avea aşa ceva în Timişoara. CFR va face asta şi ne bucurăm să facă. Vom avea trei căi de acces la sensul giratoriu. Pe de o parte se va veni dispre Divizia 9 Cavalerie, pe de altă parte dintre Baader şi de pe DemetrSeniade. Inelul II nu va fi chiar de pe Demetriade, ci de pe noul tronson al Inelulul II. Vom avea trei rampe cu lungimea de 230 de metri fiecare care vor fi incidente la acea giraţie suspendată la zece metri înălţime deasupra căii ferate. Vom câştiga spaţiu şi prin aceea că CFR are grijă să meargă chiar deasupra liniilor de cale ferată, dacă nu chiar aproape de ele, dată fiind înălţimea la care trebuie să se ajungă, deci nu e niciun pericol pentru traficul feroviar. Vom avea benzi de trafic care merg la sol pe direcţiile care nu traversează calea ferată în vederea fludizării cât mai bune a traficului”, a anunţat primarul Nicolae Robu astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare