Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Familia Nedelcu, adusă cu ,”blocatoare” pe mâini la Parchet. UPDATE: Doar control judiciar pentru ”îngeri”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

În această dimineaţă în jurul orei 09:10, familia Nedelcu a ajuns la Parchet. Patronul „Îngerilor Galbeni” a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor fiind flancat de doi ,,îngeri păzitori” de la IPJ Timiş.

Acesta este prezentat magistraţilor pentru ”16 infracțiuni concurente de șantaj, prevăzute de art. 207 alin. 1 și alin. 3 din Codul Penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul Penal., constând în constrângerea, prin amenințarea cu pierderea folosinței autovehiculelor aflate în parcarea de pe strada Miresei nr. 1 din Timișoara prin transportarea acestora la punctul de lucru al societăților și suportarea unor costuri suplimentare considerabile (cca 25 lei/minut), îndreptată împotriva persoanelor vătămate pentru ca acestea să dea diferite sume de bani reprezentând taxa de deblocare a roții autovehiculelor/de ridicare/de depozitare/de urgență, după caz, săvârșite în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial”.

În cursul zilei de azi, magistraţii se vor pronunţa în cazul ,,Îngerilor Galbeni”. Vom revenii cu amănunte.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=EHJq2-OmOTo&feature=youtu.be]

UPDATE 1: Bogdan Nueleanu, angajatul lui Răzvan Nedelcu, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta este acuzat în baza art. 296 aliniatul 1 şi 2, raportat la art. 193 aliniatul 2, din noul cod de procedură penală. Mai exact Nueleanu, cel care amenința oamenii în parcarea de pe strada Miresei, este acuzat de purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Timiş. Vom reveni cu decizia magistraţilor în cazul familiei Nedelcu.

UPDATE 2: INCREDIBIL!!! Doar control judiciar pentru soții ”Îngeri Galbeni”

Magistrații timișoreni l-au eliberat și de această dată pe Răzvan Nedelcu -patronul ”de drept” al firmei Îngerii Galbeni-, dar și pe soția sa Delia Nedelcu, aceștia fiind plasați sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Decizia justiției timișorene ridică semne de întrebare uriașe, în condițiile în care polițiștii au ridicat ca probe inclusiv facturi false, care dovedesc faptul că ”Îngerii Galbeni” făceau contabilitate dublă. Una dintre dovezi, susțin surse judiciare, este un ”set” de facturi destinate companiei MidTown -firmă care a închiriat spații către SC Îngerii Galbeni Asigurări SRL-, pentru plata chiriei, însă acestea nu au fost achitate niciodată, conform declarațiilor administratorului SC MidTown.

Este extrem de grav că sistemul judiciar din Timișoara ”gâfâie” din nou, asta la doar câteva zile după ce magistrații au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru un tânăr în vârstă de 21 de ani care a fost surprins furând dintr-un autoturism, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=MBBKsxYXKHw&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

2 COMENTARII

  1. Bogdane esti un idiot la fel ca cioara de tactu Nedelcu . As fi vrut sa va scuip , sa va dau dosuri de palme ca la scoala sa ma rugati sa va iert . Nu mai apuc acum ca va duceti unde va e locul talhari de oameni cinstiti ce sunteti . Va doresc ce e mai rau din suflet . Numa dupa fete sunteti scarbosi rau , se vede ca nu aveti nimic bun in voi . Nu o sa va simta nimeni lipsa si Timisoara va creste incet dar sigur fara voi . Sa va ciufuleasca in fund aia mai mari la popa sapca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare