Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un spărgător de maşini prins de Poliţiştii Secţiei 2 din Timişoara

- Advertisement -

Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au depistat în flagrant delict un tânăr de 21 de ani, la 30 de minute după ce ar fi comis un furt din autoturism. Prejudiciul a fost în totalitate recuperat de poliţişti. Pe numele bănuitului, magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În noaptea de miercuri spre joi a.c., poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au depistat, pe strada Martir Claudiu Vârcuş, un tânăr de 21 de ani care avea asupra sa o sacoşă cu mai multe bunuri. Poliţiştii au procedat  la efectuarea controlului corporal şi al bagajului, găsind asupra bărbatului un radiocasetofon auto, un telefon mobil şi un adaptor pentru încărcătorul telefonului, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase, în cursul aceleiaşi nopţi, dintr-un autoturism, prin forţarea sistemului de închidere al portierei cu o şurubelniţă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuitului. În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat magistraţilor, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

foto: arhiva

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore