Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn spărgător de maşini prins de Poliţiştii Secţiei 2 din Timişoara

Un spărgător de maşini prins de Poliţiştii Secţiei 2 din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au depistat în flagrant delict un tânăr de 21 de ani, la 30 de minute după ce ar fi comis un furt din autoturism. Prejudiciul a fost în totalitate recuperat de poliţişti. Pe numele bănuitului, magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În noaptea de miercuri spre joi a.c., poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au depistat, pe strada Martir Claudiu Vârcuş, un tânăr de 21 de ani care avea asupra sa o sacoşă cu mai multe bunuri. Poliţiştii au procedat  la efectuarea controlului corporal şi al bagajului, găsind asupra bărbatului un radiocasetofon auto, un telefon mobil şi un adaptor pentru încărcătorul telefonului, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase, în cursul aceleiaşi nopţi, dintr-un autoturism, prin forţarea sistemului de închidere al portierei cu o şurubelniţă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuitului. În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat magistraţilor, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

foto: arhiva

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare