ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Puşti de 17 ani cercetat penal pentru furtul unui acumulator auto, la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Din primele date obţinute de oamenii legii rezultă că în noaptea de 12 spre 13 mai 2014, în jurul orei 00:25, pe strada Eugen Pop, se afla o persoană reţinută. La faţa locului, poliţiştii au depistat un minor de 17 ani, bănuit că ar fi sustras un acumulator de pe un autoturism parcat.

Minorul a fost condus la sediul secţiei unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost în totalitate recuperat, bunul fiind predat păgubitului.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore