Îngerii Galbeni au ”concurență”. Un ”agent” de la Iulius Mall s-a dat ”lovit” după ce a spart parbrizul unei mașini FOTO/VIDEO

- Advertisement -
Caz incredibil vineri după-masă în parcarea Iulius Mall din Timișoara. În timp ce își aștepta copilașul aflat, alături de colegii săi, la un eveniment în incinta complexului comercial timișorean, un șofer a parcat preț de un minut în fața intrării dinspre Piața Consiliul Europei. Văzând indicatorul ”Oprirea interzisă”, acesta vorbise cu băiețelul său care se afla chiar aproape de ieșirea din mall, a parcat, a pornit avariile, iar în doar câteva secunde un agent de pază și-a făcut apariția solicitându-i pe un ton imperios să-și mute automobilul de pe acel loc.

Șoferul i-a explicat ”agentului” că-și așteaptă copilul, care este la ieșirea din mall, iar după ce acesta va urca în mașină, fiind o chestiune de maximum încă 30 de secunde, va părăsi locația și, implicit, parcarea complexului comercial. ”Am parcat în fața unor mașini care staționau în același loc și aveau avariile pornite. Îmi așteptam copilul care fusese la film alături de colegii de clasă. Am staționat, dar motorul nu-l oprisem pentru că era vorba de maximum un minut. Agentul s-a postat în fața mașinii și a mimat că vorbește la telefon, timp în care fiul meu a urcat în mașină și am dat să plec. Am deschis geamul și i-am spus că plec, după care am plecat de pe loc, iar agentul s-a întor brusc și a dat violent cu podul palmei în parbriz, asta fără ca măcar să-l ating cu mașina. În acel moment, copilul s-a speriat. M-am dat jos și l-am văzut pe agent că simula ca la fotbal, ca și cum l-aș fi lovit cu mașina… ”, povestește, iritat șoferul care a încercat să ”rezolve” problema pe cale amiabilă.

O femeie, care se afla chiar lângă mașina ”avariată” de agentul mall-ului și a asistat la incident, l-a luat la întrebări pe agentul ”faultat”. ”Nu ți-e rușine, ești cretin? Ce-ai făcut măi nesimțitule?”, i s-a adresat trecătoarea. ”I-ai spart parbrizul la om! Te-am văzut ce-ai făcut!” a replicat femeia.

După ”incident”, mai mulți agenți din parcare și-au făcut apariția la fața locului, printre care și șeful acestora, care, dacă la început l-a ”luat tare” pe șoferul care recunoaște că nu a făcut cel mai moral lucru din lume, dar sub nici o formă nu i-a făcut vreun rău angajatului firmei de securitate, s-a domolit rapid când a urmărit înregistrarea video de la camerele amplasate în apropiere și a realizat că, de fapt, subalternul său a ”simulat” un mic accident. Supărat că a fost implicat într-o astfel de situație și cu copilul speriat, șoferul nostru i-a ”sugerat” șefului agenților să-l amendeze, dacă legea-i permite, comparând situația cu cea a Îngerilor Galbeni, moment în care omul care răspunde de pază s-a ”potolit”, mai ales că la fața locului a sosit și un echipaj al Secției 5 Poliție.

La sugestia polițiștilor, șoferul care s-a ales cu parbrizul spart va depune o reclamație împotriva agentului zelos, cel mai probabil acesta urmând să fie obligat să achite contravaloarea unui prabriz nou.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidențiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea...

Adio blocarea roților în parcările centrelor comerciale!

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării...

Parcare noua, ”amenajata modern” in zona in care locuieste primarul Timisoarei

Primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a anunțat că un...

Primarul Timisoarei: sondaj despre inchirierea locurilor de parcare din cartiere

Primarul Timișoarei, Nicolae robu, a creat un sondaj prin...

Din aceeași categorie

Categorii Populare