Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriÎngerii Galbeni au ”concurență”. Un ”agent” de la Iulius Mall s-a dat...

Îngerii Galbeni au ”concurență”. Un ”agent” de la Iulius Mall s-a dat ”lovit” după ce a spart parbrizul unei mașini FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Caz incredibil vineri după-masă în parcarea Iulius Mall din Timișoara. În timp ce își aștepta copilașul aflat, alături de colegii săi, la un eveniment în incinta complexului comercial timișorean, un șofer a parcat preț de un minut în fața intrării dinspre Piața Consiliul Europei. Văzând indicatorul ”Oprirea interzisă”, acesta vorbise cu băiețelul său care se afla chiar aproape de ieșirea din mall, a parcat, a pornit avariile, iar în doar câteva secunde un agent de pază și-a făcut apariția solicitându-i pe un ton imperios să-și mute automobilul de pe acel loc.

Șoferul i-a explicat ”agentului” că-și așteaptă copilul, care este la ieșirea din mall, iar după ce acesta va urca în mașină, fiind o chestiune de maximum încă 30 de secunde, va părăsi locația și, implicit, parcarea complexului comercial. ”Am parcat în fața unor mașini care staționau în același loc și aveau avariile pornite. Îmi așteptam copilul care fusese la film alături de colegii de clasă. Am staționat, dar motorul nu-l oprisem pentru că era vorba de maximum un minut. Agentul s-a postat în fața mașinii și a mimat că vorbește la telefon, timp în care fiul meu a urcat în mașină și am dat să plec. Am deschis geamul și i-am spus că plec, după care am plecat de pe loc, iar agentul s-a întor brusc și a dat violent cu podul palmei în parbriz, asta fără ca măcar să-l ating cu mașina. În acel moment, copilul s-a speriat. M-am dat jos și l-am văzut pe agent că simula ca la fotbal, ca și cum l-aș fi lovit cu mașina… ”, povestește, iritat șoferul care a încercat să ”rezolve” problema pe cale amiabilă.

O femeie, care se afla chiar lângă mașina ”avariată” de agentul mall-ului și a asistat la incident, l-a luat la întrebări pe agentul ”faultat”. ”Nu ți-e rușine, ești cretin? Ce-ai făcut măi nesimțitule?”, i s-a adresat trecătoarea. ”I-ai spart parbrizul la om! Te-am văzut ce-ai făcut!” a replicat femeia.

După ”incident”, mai mulți agenți din parcare și-au făcut apariția la fața locului, printre care și șeful acestora, care, dacă la început l-a ”luat tare” pe șoferul care recunoaște că nu a făcut cel mai moral lucru din lume, dar sub nici o formă nu i-a făcut vreun rău angajatului firmei de securitate, s-a domolit rapid când a urmărit înregistrarea video de la camerele amplasate în apropiere și a realizat că, de fapt, subalternul său a ”simulat” un mic accident. Supărat că a fost implicat într-o astfel de situație și cu copilul speriat, șoferul nostru i-a ”sugerat” șefului agenților să-l amendeze, dacă legea-i permite, comparând situația cu cea a Îngerilor Galbeni, moment în care omul care răspunde de pază s-a ”potolit”, mai ales că la fața locului a sosit și un echipaj al Secției 5 Poliție.

La sugestia polițiștilor, șoferul care s-a ales cu parbrizul spart va depune o reclamație împotriva agentului zelos, cel mai probabil acesta urmând să fie obligat să achite contravaloarea unui prabriz nou.

7 COMENTARII

  1. Ceea ce nu stiti despre „victima” este ca in momentul in care cineva isi parcheaza masina pe unul din locurile de parcare pe care le foloseste pentru cele 2 masini ( a lui si a sotiei ) face circ ca si cum ar fi locurile lui cumparate de la primarie. Urla, injura, blocheaza masinile care i-au ocupat locurile „lui”. Asa ca nu ii mai luati atata apararea pt ca nu e chiar usa de biserica

  2. E clar din ce povesteste „victima” ca minte cu nerusinare. Evident ca nu a fost vorba de „1 minut” ca nu are nimeni timp intr-un minut sa te si observe ca stationezi, sa si vina la tine.

    Nesimtitul e clar ca parcase tipic in drum blocand o banda de circulatie. Are vreun handicap copilul? Nu putea sa treaca doi pasi pana in parcarea normala de masini? Poate mai bine urca cu masina pana la cinema…sa il ia direct din sala.

    Tare mi-e teama ca, de fapt, marlanul va cunoaste pe careva de scrieti pe aici si a zis ca „le arata lor – ii da la presa”. Nu faceti altceva decat sa va decredibilizati si voi promovand comportamente de genu asta, nu il ajutati cu nimic pe idiotul care a blocat banda „1 minut”.

  3. Pentru d-nul Ioska….daca soferul respecta regulile elementare de circulatie nu se ajungea aici….mersul pe jos la dansul nu s-a inventat , respectul fata de ceilalti participanti in trafic este inexistent, fiind parcare privata si existand un agent de paza pus acolo pentru a fluidiza traficul ar fi trebuit sa aiba cei 7 ani de acasa si sa se conformeze…..si in final, nu se ajungea la parbrizul spart….daca agentul de paza a facut gestul respectiv, sunt sigur ca va fi sanctionat, atat de conducerea mall-ului iar daca se face o plangere penala v-a suporta rigorile legii….dar corect ar fi ca si soferul sa fie sanctionat contraventional…simplu, nu?

  4. In lipsa de subiecte tari…este bun si asta….realitatea este alta…parchezi autoturismul unde exista indicator Oprirea Interzisa, esti atentionat de agentul de paza cu privire la acest lucru, continui sa stai circa 10 minute, blocand traficul, cand esti din nou atentionat , mai tragi niste injuraturi tipic romanesc si dupa aceia vrei sa pari victima, chemand presa…..Daca intr-adevar agentul de paza a gresit, sunt sigur ca acesta isi v-a pierde locul de munca…Daca tot se vrea astfel de subiecte, stati mai des in zona si aveti ce filma, cu mentiunea sa fiti corect…..cu respect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare