Acţiune de amploare a poliţiştilor rutieri, vineri noaptea, în Timiş

În cursul nopţii de 31 iulie înspre 1 august 2015, poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de vehicule, în municipiul Timişoara şi în localităţile din mediul rural. Au fost constatate 13 infracţiuni, aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale şi reţinute în vederea suspendării 16 permise de conducere.

Astfel, poliţiştii au controlat 854 de vehicule şi au întocmit 13 dosare penale şoferilor depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permise de conducere sau cu autovehicule neînmatriculate. Au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 20.000 de lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 16 permise de conducere, 15 dintre acestea fiind pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

În jurul orei 23.00, poliţiştii au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 593 A, în localitatea Peciu Nou, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În jurul orei 00.10, poliţiştii au depistat un tânăr de 23 de ani care conducea un autoturism pe D.J. 591, în localitatea Cenei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În jurul orei 02.40, poliţiştii au depistat un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oituz din Timişoara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În jurul orei 02.50, poliţiştii au depistat un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 20 Decembrie 1989 din municipiul Timişoara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=_EKzqwaKIfc&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00,...

Razie în Timişoara, seara trecută! Ce nereguli au găsit poliţiştii în doar două ore?

Polițiștii rutieri, în acţiune seara trecută, la Timişoara! Timp...

Politistii din Timis, razie (aproape) ca-n vremurile bune VIDEO

Angajații Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș au ieșit...

Seful Politiei Locale Timisoara lasat FARA PERMIS de conducere. Gonea cu peste 100 km/h, in localitate

Situație incredibilă! Șeful Direcției Poliția Locală Timișoara a rămas...

Razie pe drumurile din Timis! ”Productie” serioasa pentru politisti, in doar doua ore

O noua razie a poliţiştilor timişeni pe raza intregului...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img