Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAcţiune de amploare a poliţiştilor rutieri, vineri noaptea, în Timiş

Acţiune de amploare a poliţiştilor rutieri, vineri noaptea, în Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul nopţii de 31 iulie înspre 1 august 2015, poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de vehicule, în municipiul Timişoara şi în localităţile din mediul rural. Au fost constatate 13 infracţiuni, aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale şi reţinute în vederea suspendării 16 permise de conducere.

Astfel, poliţiştii au controlat 854 de vehicule şi au întocmit 13 dosare penale şoferilor depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permise de conducere sau cu autovehicule neînmatriculate. Au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 20.000 de lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 16 permise de conducere, 15 dintre acestea fiind pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

În jurul orei 23.00, poliţiştii au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 593 A, în localitatea Peciu Nou, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În jurul orei 00.10, poliţiştii au depistat un tânăr de 23 de ani care conducea un autoturism pe D.J. 591, în localitatea Cenei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În jurul orei 02.40, poliţiştii au depistat un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oituz din Timişoara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În jurul orei 02.50, poliţiştii au depistat un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 20 Decembrie 1989 din municipiul Timişoara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare