Taxiul la CONTROL! Inspectorii RAR și polițiștii rutieri au trecut la ”puricat” taximetrele din Timișoara și Lugoj FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Acțiune pentru combaterea riscului transportului în regim de taxi, la Timișoara, dar și la Lugoj, orașe în care, la această oră, se desfășoară o razie a polițiștilor rutieri, alături de inspectorii Registrului Auto Român. Aceștia verifică toate taximetrele care le trec prin apropierea filtrelor, pentru a depista șoferii care utilizează autoturismele pentru transport public, deși acestea nu corespund unuia astfel de ”sport”.

Razia a demarat cu câteva ore în urmă și se va întinde până după lăsarea întunericului, mai mult decât atât, ea va continua și mâine. ”Acțiunea este în desfășurare, iar până la această oră, din datele culese de la colegii mei aflați la datorie, aceștia au aplicat deja 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.500 de lei și au reținut 8 taloane ale vehiculelor. Sancțiunile aplicate sunt datorate în cele mai multe cazuri pentru defecțiunile constatate la sistemul de iluminat și pentru emiterea de noxe peste limita legală” a confirmat pentru Vocea Timișului, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Acțiunea comună a oamenilor legii are ca scop prevenirea incidentelor și siguranța în transportul public în regim de taxi.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=bdpbtY6i1Jc&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare