Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Taxiul la CONTROL! Inspectorii RAR și polițiștii rutieri au trecut la ”puricat” taximetrele din Timișoara și Lugoj FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Acțiune pentru combaterea riscului transportului în regim de taxi, la Timișoara, dar și la Lugoj, orașe în care, la această oră, se desfășoară o razie a polițiștilor rutieri, alături de inspectorii Registrului Auto Român. Aceștia verifică toate taximetrele care le trec prin apropierea filtrelor, pentru a depista șoferii care utilizează autoturismele pentru transport public, deși acestea nu corespund unuia astfel de ”sport”.

Razia a demarat cu câteva ore în urmă și se va întinde până după lăsarea întunericului, mai mult decât atât, ea va continua și mâine. ”Acțiunea este în desfășurare, iar până la această oră, din datele culese de la colegii mei aflați la datorie, aceștia au aplicat deja 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.500 de lei și au reținut 8 taloane ale vehiculelor. Sancțiunile aplicate sunt datorate în cele mai multe cazuri pentru defecțiunile constatate la sistemul de iluminat și pentru emiterea de noxe peste limita legală” a confirmat pentru Vocea Timișului, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Acțiunea comună a oamenilor legii are ca scop prevenirea incidentelor și siguranța în transportul public în regim de taxi.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=bdpbtY6i1Jc&feature=youtu.be]

1 COMENTARIU

  1. Este un harb pe strada Filateliei/Fructelor care huruie si seara si dimineata.
    Numar de inmatriculare MH23SPP.
    Rugam RARul si Politia sa ia masurile legale.
    Multumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare