FABULOS! Sute de oameni la Ziua Poliției Române! Ce demonstrații au făcut POLIȚIȘTII în fața timișorenilor FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Poliţiştii timişeni au sărbătorit marți, 24 martie 2015, 193 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

Cu această ocazie au fost prezentate mijloace şi metode folosite în activităţile specifice ale polițiștilor din cadrul IPJ Timiș, iar ”spectacolul” a început la ora 10:00, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. Datorită numărului mare de puști care au venit să ia parte la eveniment, însoțiți fie de părinți, fie de bunici, fie de profesori, poliţiştii au fost nevoiți să ”repete” demonstrația, începând cu ora 12:00.

Au fost prezentate elemente de tehnică şi dotare între care enumerăm scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, dar și armamentul polițiștilor. Timișorenii prezenți au asistat și la executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductori şi câinii din dotare, dar și executarea unor demonstraţii de luptă şi intervenţie de către luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale (SAS) – mascații Poliției, așa cum sunt ei cunoscuți.

Tot astăzi este organizată festivitatea de avansare în gradul profesional următor a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, iar Clubul Sportiv ”Timpolis” va premia poliţiştii care au câştigat competiţiile organizate în cursul săptămânii trecute.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=MQcJzeC_aEw&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img