Razia polițiștilor de azi-noapte a dat roade! Doi tineri, prinși cu cannabis în mașini, în trafic

- Advertisement -
Polițiștii de la ”Rutieră” au ieșit azi-noapte, în jurul orei 22:00, pe străzile din Timiș pentru a mai ”calma” nevoile de ilegalități și teribilism de care dau dovadă unii dintre șoferii care utilizează drumurile publice atât pe raza județului cât și în interiorul municpiului Timișoara.

Echipajele de poliție rutieră au fost însoțite de oameni ai legii din diferite alte structuri, pentru a putea face față oricărei ”provocări” venite din rândul conducătorilor auto și acestea nu au fost puține.

Un autoturism BMW a fost oprit de oamenii legii, pentru control, pe strada Michelangelo, între Parcul Copiilor și Parcul Rozelor, iar în interior se aflau patru persoane, doi băieți și două fete. Cei patru ocupanți ai autoturismului au fost legitimați, în timp ce ofițerii antidrog, care făceau parte din ”echipajul” oamenilor legii, au percheziționat mașina, descoperid în interiorul acesteia o folie de plastic în care s-a descoperit cannabis. Cei doi tineri, aflați pe locurile din față ale autoturismului nu au oferit polițiștilor detalii despre proveniența drogurilor, motiv pentru care au fost conduși la sediul IPJ, unde le-a fost întocmit dosar penal pentru deținere de droguri.

Un incident asemănător a avut loc în imediata apropiere a sediului Băncii Naționale Române, tot la Timișoara, unde un echipaj de poliție a oprit pentru control un autoturism Opel Astra. În mașină se aflau două persoane de sex masculin, care au fost legitimate de oamenii legii. Șoferul este cetățean român, în timp ce pasagerul aflat pe scaunul din dreapta este cetățean german venit la studii în Timișoara. Procedând la un control amănunțit al mașinii, oamenii legii au descoperit în portbagaj o plantă în ghiveci, iar colegii din brigada antidrog a polițiștilor rutieri au confirmat imediat că este vorba tot despre cannabis. Studentul de origine germană a încercat să-i convingă pe oamenii legii că a găsit ghiveciul cu planta într-un parc cu două luni în urmă, dar nu a avut succes. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru deținere de droguri, urmând ca procurorii să ia măsurile necesare, la fel ca și în cazul prezentat mai sus, la finalul cercetărilor.

Acțiunea a fost coordonată de comisarul-şef Liviu Cristean, de la Serviciul Poliţie Rutieră Timiş și s-a încheiat în jurul orei 6:00, în această dimineață.

Polițiștii continuă raziile nocturne pentru a depista atât persoanele care se urcă în stare de ebrietate la volan, cât și pe cei care consumă substanțe interzise, punându-și astfel atât propria viață în pericol, dar și pe a celorlalți participanți la trafic.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00,...

Razie în Timişoara, seara trecută! Ce nereguli au găsit poliţiştii în doar două ore?

Polițiștii rutieri, în acţiune seara trecută, la Timişoara! Timp...

Politistii din Timis, razie (aproape) ca-n vremurile bune VIDEO

Angajații Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș au ieșit...

Politia Locala descopera numarul ”ingrijorator” de drogati din parcurile Timisoarei

Cinci tineri au fost depistați de polițiștii locali consumând...

Din aceeași categorie

Categorii Populare