Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportDupa mai multe refuzuri, ACS Poli are antrenor: Petre Grigoraș

Dupa mai multe refuzuri, ACS Poli are antrenor: Petre Grigoraș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

ACS Poli Timișoara are în sfârșit antrenor. După refuzurile din ultima perioadă, echipa a primit și un răspuns favorabil. Este vorba despre Petre Grigoraș, care a revenit asupra deciziei inițiale și a fost de acord să vină la club.

După demiterea antrenorului Florin Marin și a managerului sportiv Daniel Stanciu, conducerea clubului ACS Poli Timișoara a demarat discuții cu mai mulți antrenori din țară, în speranța de a încheia un contract. Cosmin Contra, Petre Grigoraş, Ioan Ovidiu Sabău și Dorinel Munteanu se numără printre cei care au fost contactați pentru acest post și care au refuzat să vină la club. Problemele financiare, rezultatele proaste și lipsa jucătorilor de calitate au fost printre motivele invocate de cătrei cei care au spus pas ofertei. Spre dezamăgirea multor oameni de fotbal, dar spre propria satisfacție, primarul Timișoarei a făcut un sondaj pe Facebook legat de viitorul antrenor al ACS Poli, variantele fiind: Petre Grigoraș, Dorinel Munteanu, Claudiu Niculescu, Ionuț Popa sau o altă nominalizare, la alegere.

Vineri, primarul Nicolae Robu a anunțat că Petre Grigoraș s-a răzgândit și a acceptat să vină la Timișoara. Ultima echipă antrenată de acesta a fost ASA Târgu Mureș.

„Da, astăzi 25.03.2016, Clubul Poli Timișoara și dl. Petre Grigoraș s-au înțeles ca începând de mâine, dl. Grigoraș să preia funcția de antrenor principal al echipei, cu obiectivul rămânerii în Liga I. Domnul Petre Grigoraș va sosi în Timișoara diseară, iar mâine va face primul antrenament”, a declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare