ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dupa mai multe refuzuri, ACS Poli are antrenor: Petre Grigoraș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ACS Poli Timișoara are în sfârșit antrenor. După refuzurile din ultima perioadă, echipa a primit și un răspuns favorabil. Este vorba despre Petre Grigoraș, care a revenit asupra deciziei inițiale și a fost de acord să vină la club.

După demiterea antrenorului Florin Marin și a managerului sportiv Daniel Stanciu, conducerea clubului ACS Poli Timișoara a demarat discuții cu mai mulți antrenori din țară, în speranța de a încheia un contract. Cosmin Contra, Petre Grigoraş, Ioan Ovidiu Sabău și Dorinel Munteanu se numără printre cei care au fost contactați pentru acest post și care au refuzat să vină la club. Problemele financiare, rezultatele proaste și lipsa jucătorilor de calitate au fost printre motivele invocate de cătrei cei care au spus pas ofertei. Spre dezamăgirea multor oameni de fotbal, dar spre propria satisfacție, primarul Timișoarei a făcut un sondaj pe Facebook legat de viitorul antrenor al ACS Poli, variantele fiind: Petre Grigoraș, Dorinel Munteanu, Claudiu Niculescu, Ionuț Popa sau o altă nominalizare, la alegere.

Vineri, primarul Nicolae Robu a anunțat că Petre Grigoraș s-a răzgândit și a acceptat să vină la Timișoara. Ultima echipă antrenată de acesta a fost ASA Târgu Mureș.

„Da, astăzi 25.03.2016, Clubul Poli Timișoara și dl. Petre Grigoraș s-au înțeles ca începând de mâine, dl. Grigoraș să preia funcția de antrenor principal al echipei, cu obiectivul rămânerii în Liga I. Domnul Petre Grigoraș va sosi în Timișoara diseară, iar mâine va face primul antrenament”, a declarat Nicolae Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore