Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentEvenimentul caritabil "Telemaratonul Speranţei" ajuns la ediţia XX

Evenimentul caritabil „Telemaratonul Speranţei” ajuns la ediţia XX

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fundaţia “Laurenţiu Ciucur” în colaborare cu Televiziunea  Europa Nova, Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiș, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, şi Cons Electrificarea Instal Timişoara organizează, în perioada 6-7 decembrie 2013, cea de a XX-a ediţie a manifestării umanitare pentru copii şi tineri suferinzi.

Anul acesta este unul  special deoarece pe data de 5 decembrie începând cu orele 18:00  va avea loc o licitaţie la  Casa Oamenilor de Ştiinţă. Aceasta va presupune scoaterea la vânzare a mai multor tricorui şi mingi majoritatea echipelor din liga 1 sau din partea foştilor fotbalişti importanţi ai României, Steaua Bucureşti, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj sau Rapid fiind doar câteva din echipele ce s-au alăturat iniţiativei.  Evenimentul este organizat de emisiunea de sport Liga de Vest de la TV Europa Nova.

Spectacolul „Noi suntem prietenii voştri”susţinut de cei mai buni artişti din şcolile timişene, spectacol tradiţional, desfăşurat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş va fi transmis pe parcursul celor două zile de desfăşurare a manifestării. Organizatorii vor oferi şi alte surprize plăcute pe parcursul celor două zile ale  telemaratonului.Cei care doresc să participe la acest eveniment, sunt invitaţi la Casa Tineretului din Timişoara vineri, între orele 18.00-24.00  şi sâmbătă între orele 12.00-24.00.Informaţii despre Telemaraton şi modalităţi de donaţii se pot obţine şi pe site-ul   www.telemaraton.ro

Transmiterea telemaratonului se va efectua în direct de la Casa Tineretului din Timişoara, pe postul de televiziune Europa Novă şi live pe internet la adresa www.telenova.ro :

vineri, 6 decembrie 2013, între orele  18:00-24:00
sâmbătă, 7 decembrie 2013  între orele 12:00 – 24:00  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare