ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Copii nedreptăți la Bacalaureat, în Timiș. Câți elevi au beneficiat de note mărite după contestații

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Au considerat că au fost nedreptăţiţi şi au avut dreptate. Vorbim de 480 de candidaţi care au susţinut examenul de Bacalaureat în Timiş. Când au văzut notele pe care le-au obţinut la probele examenului maturităţii, peste 764 din cei aproximativ 4.300 de tineri care au dat Bacalaureatul au depus contestaţii. Notele finale au fost afişate astăzi, când 480 de elevi au avut motive mari de bucurie, căci notele lor au fost mărite. 71 de candidaţi s-au ales cu aceleaşi note, iar restul de elevi cu note mai mici. Procentul de promovabilitate a crescut în judeţul nostru ca urmare a recorectării lucrărilor, cu 1.01%, ajungâd la 72,94%.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore