Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSeara si captura: tineri prinsi de politistii locali cu droguri la ei....

Seara si captura: tineri prinsi de politistii locali cu droguri la ei. Ce i-a tradat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Drogurile, pasiunea mea. Aceasta pare să fie deviza care îi definește el mai bine pe din ce în ce mai mulți tineri din Timișoara. Nu mai puțin de patru tineri au fost prinși, ieri, cu droguri asupra lor, de către polițiștii locali, în decurs de doar câteva ore. Trei din cei patru tinerii stăteau într-o stație de tramvai de pe pe str. I. Barac colț cu Bdul Dâmbovița, iar la vederea oamenilor legii au devenit agitați.

„Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, identificându-i în persoana lui B.D., de 18 ani, din Timișoara, U.I., tot de 18 ani, din localitatea timișeană Jamu Mare, și B.A., de 18 ani, tot din Timișoara. La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite două pungi din nylon care conțineau fragmente vegetale de culoare verde oliv, din categoria etnobotanicelor, despre care tinerii au declarat că le-au cumpărat de la o persoană din zona Gării de Nord. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, au transmis polițiștii locali.

Al patrulea tânăr a atras atenția polițiștilor din cauză că avea același comportament. „La scurt timp, în jurul orei 20.30, polițiștii locali aflați în patrulare în zona Gării de Nord, au observat o persoană care, la apariția patrulei, a aruncat pe jos o țigară și a acoperit-o cu piciorul, încercând să o ascundă. Trecând la legitimarea acestuia, s-a stabilit că se numește V.M., de 32 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a recunoscut că țigara este una confecționată manual și conținea substanțe interzise din categoria etnobotanicelor. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor”, a mai informat direcția condusă de Dorel Cojan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare