Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Masura dura: edilul Robu anunta scaderi de salarii la Primaria Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lenea angajaților din Primăria Timișoara, bucuria celor care încalcă legea. Doar 35 din cei 63 de proprietari care și-au lăsat imobilele în paragină vor plăti, din 2018, impozite majorate. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, spune că de vină pentru situația aberantă sunt angajații din cadrul Direcției de Patrimoniu, care nu au realizat documentația necesară pentru ca și restul de proprietari să fie taxați suplimentar pentru că nu își întrețin imobilele. Edilul susține că, din luna februarie, mai mulți angajați din cadrul direcției, în frunte cu directorul Sorin Ciurariu, vor primi lefuri mai mici.

„Cu cât vreau. Legea salarizării în administrația publică locală este cea mai bună pârghie pe care o poți avea să îi stimulezi, respectiv să îi scoți din letargie pe unii. Aveți puțină răbdare. Așteptați. Probabil vă voi spune săptămâna viitoare. Trebuie să fie un semnal pentru toți că nu ne jucăm. După Codul Muncii le aplici o sancțiune, iar ei îți rând în nas. Se duc în instanță, unde mereu câștigă. Avocații găsesc câte o chichiță ca judecătorii să se pronunțe în favoarea angajaților în procesul cu o instituție. Nu s-a dovedit productivă instituția sancțiunii și eu voi recurge acum la instituția salarizării. Aici e simplu, primarul propune, CL decide”, a explicat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Rețetă verde! Urbaniștii lui Dominic Fritz au reconsfințit drumul spectaculos și viitoarele blocuri dintre case ale infecționistului Virgil Musta

Că Direcția de Urbanism din cadrul ,,primăriei de sticlă'' a lui Dominic Fritz dezvoltă...

DRUMUL SPRE VICTORIE! DIRECȚIA DE URBANISM A ARHITECTULUI-ȘEF GABRIEL ALMĂJAN ÎL SERVEȘTE LA FILEU… PE ȘEFUL COMISIEI DE URBANISM

Nici prea cald și nici prea rece – cam așa funcționează discursul, în Comisia...