Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Medicamente compensate cu 90% pentru pensionarii din Timiş! Condiţiile impuse de lege

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

Veşti bune pentru un număr ridicat de pensionari din Timiş, care, începând din luna iulie vor beneficia de mediamente aproape gratuite. Dacă până acum doar pensionarii care aveau venituri de până la 700 de lei pe lună beneficiau de compensarea de 90% a preţului la medicamente, de la 1 iulie de măsură beneficiază pensionarii cu venituri de până la 900 de lei, indiferent dacă realizează şi alte venituri sau nu. Beneficiarii programului nu trebuie să mai depună la medicul de familie declaraţia pe proprie răspundere referitoare la veniturile obţinute, ci doar să prezinte talonul de pensie şi actul de identitate.

“Prin noul program de compensare se doreste in primul rand cresterea numarului de beneficiari ai acestui program, iar in al doilea rand s-a avut in vedere debirocratizarea activitatii medicilor de familie, care nu mai trebuie sa solicite declaratii pensionarilor”– a declarat directorul general al CJAS Timiş, Victor Dumitraşcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare