Primarul Robu şi-a pus juriştii să acţioneze în instanţă Curtea de Conturi. Unde s-a dat dovadă de „o necinste ieşită din comun”

Date:

Rapoartele întocmite de auditorii Curţii de Conturi din Timişoara l-au scos atât de tare din sărite pe primarul Nicolae Robu, încât juriştii instituţiei pe care o conduce s-au adresat instanţei pentru a stabili adevărul. Recent, edilul timişorean, cunoscut pentru ieşirile sale extrem de dure la adresa auditorilor Curţii de Conturi, a anunţat că primăria a deschis un proces privind un raport din 2014 în care se arăta că firmele Rogera şi Tradecomia ar fi prejudiciat cu 8,1 milioane de lei bugetul local. În actele întocmite de auditorii Curţii de Conturi se arăta pe de o parte că firmele ar fi câştigat licitaţiile practicând preţuri sub nivelul pieţei la unele servicii, dar şi că ambele companii ar fi încasat bani pentru servicii de întreţinere a spaţiilor verzi pe care nu le-ar fi prestat .

„Eu am iniţiat proces cu acuze de abuz în serviciu şi sper să câştigăm, contra unei auditoare, procesul se judecă la Cluj. Pe speţa cu spaţii verzi în care evident că ni s-a dat dreptate nouă legat de toate acele bazaconii de prejudiciu şi mai ştiu eu ce erau febulaţii ale unei incompetente, habar nu are de economie, de o necinste ieşită din comun şi este auditoare la Curtea de Conturi. Asta e culmea culmilor. Acea doamnă care căuta care preţuri sunt cele mai mici la fiecare element de deviz şi ce elemente sunt la licitaţia noastră peste acel element de deviz considera că produce pejudiciu. Aşa ceva nu am pomenit. Trebuie să ai o problemă foarte gravă ca să poţi să pui problema în un asemenea mod”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare