Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăGrindeanu îl atacă pe Robu, fără să arunce un ochi în propria...

Grindeanu îl atacă pe Robu, fără să arunce un ochi în propria ogradă. Ce mesaj transmite deputatul primarului Timișoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Chiar dacă scena politică locală este una extrem de ”fierbinte” în ultima perioadă, datorită în mod special ”traseiștilor” politici, deputatul PSD Sorin Grindeanu s-a gândit să agite puțin mai mult spiritele, lansând un atac la adresat ”moralității” primarului Timișoarei, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

”Nu m-am îndoit niciodată de instabilitatea decizională a domnului Nicolae Robu. Păreri şi declaraţii contradictorii are mereu. Însă, de această dată, a dat dovadă de extrem de multă „moralitate”. După ce a criticat în termeni duri OUG-ul care permite aleşilor locali să plece la alte partide şi a spus că nu va primi niciun „traseist”, domnul Robu s-a răzgândit. În ultimele zile a legitimat (că tot îi place mult sportul) liderii Organizaţiei de Tineret de la PC şi doi consilieri locali de la PP-DD. Pe motiv că sunt oameni de dreapta. Dar ce să ne mai mire când întâiul conducător al PNL, ilegal ales spun instanţele de judecată, este un traseist. Klaus Werner Iohannis, supranumit mai nou Generalul, a plecat de la Forumul Democrat al Germanilor din România la PNL nu cu mult timp în urmă. Important este să spunem că suntem morali.

PS: Am lăsat la urmă transferurile de marcă de la PMP, formaţiune de la care Nicolae Robu a luat aproape întreaga structură de conducere” a comentat Grindeanu.

Social-democratul uită să menționeze și numele care au făcut pasul spre PSD, între politicienii atrași sub ”aripa protectoare” a lui Titu Bojin fiind, printre alții, primarul de la Recaș, dar și alți membrii, între care doi consilieri județeni de la același PP-DD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu, a împușcat doi iepuri deodată....