Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu, despre retrocedările ilegale din ”era” Ciuhandu: Voi declanșa acțiuni în instanță...

Robu, despre retrocedările ilegale din ”era” Ciuhandu: Voi declanșa acțiuni în instanță pentru a recupera ce s-a dat ilegal VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Corpul de control al premierului ne trimite mai mereu cereri prin care ne sunt solicitate documente prin care pot să întărească nişte concluzii sau eventual să le modifice. Se interesează de atribuţii ale diverselor comisii de specialitate din primărie și de componenţa acestora, din perioada 1 ianuarie 1996 și până în prezent”, dezvăluia viceprimarul Traian Stoia, în luna iulie a acestui an.

De ce a venit Corpul de control al lui Victor Ponta, o știu doar ce implicați în mod direct în această ”vizită”, însă primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a făcut o declarație care l-ar putea pun ”pe jar” pe fostul edil de pe Bega, Gheorghe Ciuhandu. ”Nu am primit nicio comunicare oficială. Controlul a vizat perioada anterioară mandatului meu și se vorbește despre anumite retrocedări ilegale. În funcție de ce va fi în acel raport, desigur că eu voi declașa acțiuni în instanță, unde va fi cazul, pentru recuperarea a ceea ce s-a dat ilegal, dacă într-adevăr vor exista susțineri că s-au făcut retrocedări ilegale, dar deocamdată nu am o concluzie oficială” a precizat astăzi Nicolae Robu pe marginea acestui subiect.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare