Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăFlorin Bîrsâșteanu a vizitat Cartierul Soarelui. Discursul său electoral a entuziasmat doar...

Florin Bîrsâșteanu a vizitat Cartierul Soarelui. Discursul său electoral a entuziasmat doar copiii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prezent ieri la o întâlnire cu electoratul din Zona Soarelui, singurii care au fost entuziasmați și au aplaudat și scandat numele Partidului Social Democrat au fost copiii. Pesedistul a povestit că a fost o campanie grea, dar care i-a oferit șansa de a se plimba prin aproape toate colegiile Timișoarei, deși el candidează doar pentru Colegiul 3

„A fost o campanie grea, o campanie în care am avut șansa să umblu în Colegiul 4, 3, 2, și să mă focusez pe toate problemele Colegiului 3. Am vizitat  Colegiul 3 dintr-un capăt al altuia, eu sunt locatar al Colegiului 3, eu am copilărit în Colegiul 3, copiii mei au copilărit în Colegiul 3. Aici avem prieteni, aici avem vecini, aici lucrez, nu sunt o venitură în Colegiul 3. Un singur lucru îmi pare rău, că am întârziat din cauza circulației din Timișoara, și pentru asta îi promit domnului Robu că am să-l bat aici în Colegiul 3”, a declarat medicul.

În acest moment, actualul director al Spitalului Județean și-a întrebat auditoriul „O să îl batem (pe Robu n.r) în colegiul 3? „ DAA!” a venit în cor răspunsul din partea copiilor prezenți la eveniment, aduși de părinți lor. Aceștia erau singurii care păreau cu adevărat entuziasmați de discursul lui Bîrșășteanu. Din nefericire, deoarece sunt minori, micuții nu pot vota.

Discursul a continuat apoi cu promisiunile electorale. Astfel, dacă va câștiga, medicul va propune legi, amendamente la legi, și ne va asigura un trai decent și o țară de care să fim mândri, toate de unul singur. Bîrsășteanu mai vrea ca românii să  nu mai meargă în Europa să muncească pe nimic, deși a uitat că românii muncesc în statele comunitare pe mii de euro, și nu pe 200 de euro, salariul minim din România.

„Vă promit că am să propun legi, amendamente la legile existente, care să ne facă viața mai sigură, mai sănătoși, să ne ajute să ne creștem copiii în condiții mai bune, într-un oraș mai liniștit, într-un oraș mai sigur, într-o țară mai bună, într-o țară în Europa în care să fim mai mândri decât până acuma. Să renunțăm să muncim pe nimic în Europa doar pentru a putea să ne plătim facturile acasă” s-a lăudat candidatul.

La sfârșit, teleormăneanul s-a declarat încântat de a fi susținut de Nicoleta Voica și de moldoveanca Maria Olaru, dar și de Cosmin Contra, cel care a salvat  Getafe de la retrogradare, spre deosebire de Robu care a retrogradat-o pe Poli.

„Alături de mine, în campanie, au fost timișoreni și români de valoare, Maria Olaru, Nicoleta Voica cea care ne-a încântat cu cântecul ei bănățean, Cosmin Contra care a reușit să salveze Getafe de la retrogradare, nu ca domnul Robu care ne-a băgat în divizia B”, a încheiat Bîrsășteanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=96RJbiypeTc&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...