Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăAdvertorialeBriceagul va fi "vedeta" Happy Hour de vineri, la Swiss Corner (P)

Briceagul va fi „vedeta” Happy Hour de vineri, la Swiss Corner (P)

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
De multe ori femeile se întreabă ce cadou pot oferi bărbaţilor la diferite evenimente din viaţa acestora. Aşa cum doamnelor şi domnişoarelor le plac bijuteriile, poşetele sau pantofii, domnilor le plac, printre altele, bricegele.

“Tocmai din acest motiv vă aşteptăm cu drag în magazinul nostru din Piaţa Victoriei, Nr. 7, unde Victorinox te scoate din orice ăncurcpturp şi este pregătit să îţi fie o viaţă alături!” ne-a anunţat Cristina Ciocîrlie, managerul magazinului Swiss Corner.

„Avem o gamă largă de bricege, de la cele simple la cele multifuncţionale. Oferta este valabilă şi pentru voi domnilor, deoarece vă oferim şi o gamă de bricege dedicate doamnelor, acestea putând fi un cadou ideal pentru mama, sora, soţia sau chiar fiica dumneavoastră” a adăugat Cristina.

Briceag Victorinox

Original Swiss Army Knife este briceagul folosit de armata elveţiană. Acest briceag Victorinox a evoluat foarte mult, iar în funcţie de necesităţi este dotat cu diferite funcţii combinate într-un singur instrument.

Creatorul acestui briceag a fost o companie fondată de Karl Elsener în 1891. Compania a fost denumită Victoria în 1909 în onoarea mamei sale care abia trecuse în nefiinţă. Compania a început să folosească oţel inoxidabil din 1921. Combinând numele Victoria cu o formă scurtă a expresiei oţel inoxidabil (în franceză: acier inoxydable = inox), numele companiei a devenit Victorinox.

Vineri 8 noiembrie 2013, timişorenii şi nu numai, sunt aşteptaţi la Happy Hour între orele 17:00 şi 19:00.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare