ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Începe școala! Swiss Corner Timișoara oferă elevilor de la creioane colorate la instrumente de scris de lux (P)

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Caran D`ache este un brand elvețian de instrumente de scris. Numele acestuia provine cel mai probabil din limba rusă, ”karandas” însemnând creion în această limbă.

Brandul elvețian este pe piata din 1915, având o experiență de aproape un secol. Caran D`ache este singura fabrică de instrumente de scris, instrumente pentru arte fine și instrumente de lux din Elveția, fiind un simbol al preciziei și inovației.

Fiecare produs Caran D`ache este creat manual în atelierul din Geneva și îmbină experiența maeștrilor cu cea a tehnologiei de ultimă generație.

Făcând o vizită magazinului Swiss Corner, aflat în Piața Victoriei din Timișoara, la numărul 7, timișorenii pot descoperi faptul că aici se găsesc produse pentru toate vârstele, de la creioane colorate până la instrumente de lux. ”Este un cadou ideal pentru prima zi de școală a unui copil, unul care sa marcheze importanța etapei educative care este pe cale să o înceapă” ne-a spus Cristina Ciocârlie, managerul magazinului.

Între produsele pe care le puteți găsi la magazinul situat vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană se numără numai branduri elvețiene, de la celebra ciocolată, la țigări electronice și ceasuri, sau căni personalizate.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore