Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăAdvertorialeÎncepe școala! Swiss Corner Timișoara oferă elevilor de la creioane colorate la...

Începe școala! Swiss Corner Timișoara oferă elevilor de la creioane colorate la instrumente de scris de lux (P)

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Caran D`ache este un brand elvețian de instrumente de scris. Numele acestuia provine cel mai probabil din limba rusă, ”karandas” însemnând creion în această limbă.

Brandul elvețian este pe piata din 1915, având o experiență de aproape un secol. Caran D`ache este singura fabrică de instrumente de scris, instrumente pentru arte fine și instrumente de lux din Elveția, fiind un simbol al preciziei și inovației.

Fiecare produs Caran D`ache este creat manual în atelierul din Geneva și îmbină experiența maeștrilor cu cea a tehnologiei de ultimă generație.

Făcând o vizită magazinului Swiss Corner, aflat în Piața Victoriei din Timișoara, la numărul 7, timișorenii pot descoperi faptul că aici se găsesc produse pentru toate vârstele, de la creioane colorate până la instrumente de lux. ”Este un cadou ideal pentru prima zi de școală a unui copil, unul care sa marcheze importanța etapei educative care este pe cale să o înceapă” ne-a spus Cristina Ciocârlie, managerul magazinului.

Între produsele pe care le puteți găsi la magazinul situat vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană se numără numai branduri elvețiene, de la celebra ciocolată, la țigări electronice și ceasuri, sau căni personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare