Swiss Corner te invită la „Happy Hour” – Halloween Party are loc joi seara (P)

- Advertisement -
Chiar dacă ne-a obişnuit cu evenimentele de prezentare denumite Happy Hour în fiecare zi de vineri, Swiss Corner schimbă regula săptămâna aceasta, deoarece joi, pe 31 octombrie 2013, se sărbătoreşte seara de Halloween.

Joi, între orele 17:00 şi 19:00, timişorenii sunt aşteptaţi pentru a sărbători Halloween-ul cum se cuvine. „Cu această ocazie îi aşteptăm pe copii şi pe părinţi costumaţi, sau nu, să ne colinde. Pentru că nu ne dorim să fim păcăliţi de micuţii noştri prieteni vom răspunde la întrebarea «Trick or Treat?» cu praline, ciocolată elveţiană de cea mai bună calitate, migdale şi stafide glazurate şi multe alte delicii” ne-a spus Cristina Ciocîrlie, managerul magazinului aflat în plin Centrul Timişoarei.

„Cu toate că am importat sărbatoarea din Statele Unite ale Americii ne bucurăm de orice prilej pentru a-i face mai fericiţi pe pitici. Deja este un obicei preluat de câţiva ani şi pe măsura trecerii timpului românii acordă o atenţie sporită acestui eveniment. Tocmai din acest motiv ne alăturam celor care vor să sărbătorească Halloween-ul la Swiss Corner. Aşa că nu uitaţi, joi e «Trick or Treat?» între orele 17:00 şi 19:00” a mai adăugat Cristina.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare