FOTO Visul lui „Ripi” a fost spulberat de olteni. Ripensia Timişoara 0-3 Pandurii Tg. Jiu

0
586

Parcursul deosebit pe care l-a avut Ripensia Timişoara în ediţia 2013-2014 a Cupei României Timişoareana s-a încheiat marţi seara. Galben-roşii s-au oprit în optimile de finală ale competiţiei, însă rămân în istoria fotbalului românesc ca prima echipă care ajunge în această fază deşi evoluează în Liga a V-a.

Chiar dacă s-au folosit de mai multe „rezerve”, oltenii, veniţi în calitate de favoriţi, s-au impus lejer, Da Silva deschizând scorul încă din minutul 9. Avantajul de pe tabela arenei Dan Păltinişanu avea să se modifice, tot în favoarea trupei lui Pustai, în minutul 30, când muntenegreanul Adrovic marca pentru 0-2. Deşi bănăţenii au reuşit şi câteva faze mai spectaculoase, reuşind o bună bucată de vreme un joc de pase impecabil, acesta a rămas scorul pauzei.

La „reluare”, partida a curs în acelaşi sens, adică spre poarta timişorenilor, iar în minutul 62, Flavius Petrişor, de la gazde, avea să-şi marcheze un autogol imparabil, ducând scorul la 3-0 pentru olteni. După marcarea acestui gol, timişorenii au avut cele mai mari şanse de a marca, dar în poarta în care trebuia, Anagor nefiind suficient de lucid pentru a finaliza cu gol o ocazie importantă, la fel cu s-a întâmplat cu ocazia avută de Briciu, care a tras, în minutul 75, puţin pe lângă poarta lui Mingote, intrat în locul lui Lazăr.

O palidă consolare au avut-o zecile de copii prezenţi la meci, care s-au înghesuit să obţină un autograf sau să dea mâna cu cel care poate deveni primul jucător străin din naţionala României – Eric – vedeta oltenilor.

Ripensia Timişoara: Rădulescu, Petrişor, Ciobai, Uzun (c), Cărpinişan, Boangheş (min. 71 – Mogoş), Mureşan, Păscăleanu (min. 53 – Radu), Briciu, Popa, Anagor (min. 67 – Ungur). Manager: Radu Suciu, Antrenor: Ovidiu Olariu.

Pandurii Tg. Jiu: Lazăr (min. 45 – Mingote), Pleaşcă, Erico, Mamele, Bohale, Cristea (min. 45 – Shamsin), DiStefano, Elton da Silva, Adrovic (min. 71 – Rada), Nicoară, Ciucur. Antrenor: Cristi Pustai.

Spune-ţi opinia civilizat!