Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportLa cererea publicului, biletele pentru Poli - Steaua s-au pus în vânzare!

La cererea publicului, biletele pentru Poli – Steaua s-au pus în vânzare!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Datorită interesului ridicat, s-au pus deja în vânzare biletele de intrare pentru meciul ACS Poli Timişoara – Steaua Bucureşti, programat sâmbătă” anunţă clubul timişorean prin intermediul site-ului oficial. Preţurile acestora rămân neschimbate, această strategie fiind adoptată de club încă de la debutul sezonului competiţional rămânând neschimbată. Astfel, cei care vor să asiste la partida de la finalul acestei săptămâni trebuie să scoată din buzunar 10 lei pentru un bilet la peluze, 15 lei pentru a avea acces la tribunele I şi II, sau 25 de lei pentru un tichet la tribuna 0.

Biletele pot fi cumpărate şi online de pe site-ul www.ktickets.ro, variantă recomandată de club, pentru evitarea aglomeraţiei. Acestea se pot cumpăra de asemena şi din alte locaţii decât cele uzuale în ultima perioadă: punctul de vânzare de la Iulius Mall (zona scărilor rulante), cel de lângă centrul comercial ”Bega”, dar şi biroul de ticketing de la stadion (zona vestiarelor).

În ziua meciului, vor fi amenajate suplimentar două case de bilete, în faţa tribunei oficiale, respectiv în spatele peluzei nord, însă pasionaţii fotbalului trebuie să ştie faptul că biletele vor putea fi cumpărate doar până cu două ore înainte de începerea meciului!

Poli Timişoara joacă cu Steaua Bucureşti sâmbătă, 5 aprilie 2014, pe arena Dan Păltinişanu, cu începere de la ora 21:30. pArtida contează pentru etapa a XXVI-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare