Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli vinde, de mâine, ABONAMENTELE pentru Liga a II-a. Vezi care va fi prețul și unde se va intra GRATIS

- Advertisement -

Oficialii clubului Poli Timișoara au anunțat astăzi că începând de marți, 26 august 2014, vor pune în vânzare noile abonamente abonamente pentru sezonul competițional 2014-2015, abonamente destinate partidelor pe care alb-negrii le vor desfășura ”acasă”.

Noilea POLI-carduri se vor distribui zilnic, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00, la biroul de ticketing de la stadionul ”Dan Păltinișanu”, aflat în zona vestiarelor. Clubul precizează faptul că în ziua în care bănățenii vor juca meciuri oficiale, din motive tehnice, nu se vor putea elibera abonamente.

Prețurile abonamentelor au fost stabilite după cum urmează:
– 50 de lei la tribuna II;
– 75 de lei la tribuna I;
– 100 de lei la tribuna 0;
– 200 de lei la loje.

Pentru a putea achiziționa un abonament, suporterii fostei prim-divizionare trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate sau o copie a respectivului document, însă informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0256/361.433.

Odată cu stabilirea prețurilor POLI-card-urilor, conducerea clubului timișorean a stabilit și care vor fi sumele pe care fanii, care nu vor să-și achiziționeze abonaente, vor fi nevoiți să le scoată din buzunare pentru a asista la partidele favoriților. Astfel, biletele la meciuri vor costa 5 lei la tribuna II, 7 lei la tribuna I și 10 lei la tribuna 0.

Clubul anunță că în viitorul sezon, toți spectatorii care vor lua loc în cele două peluze ale arenei Dan Păltinișanu, vor avea acces gratuit pe stadion.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore