Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFurnicar în Piaţa Victoriei. Pregătirile pentru Târgul de Paşti, pe ultima sută...

Furnicar în Piaţa Victoriei. Pregătirile pentru Târgul de Paşti, pe ultima sută de metri FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria se află pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte ridicarea şi amenajarea căsuţelor destinate comerţului cu produse dedicate Sărbătorilor Pascale. Târgul de Paşti va avea deschiderea pe data de 5 aprilie 2014 şi se anunţă din nou un eveniment cel puţin la fel de interesant precum celelalte şase care au avut loc până până anul acesta.

Toţi cei care comercializează produse alimentare în cadrul acestui târg vor avea nevoie de avizul Direcţiei Sanitar Veterinare, dar şi de multe alte „hârţogării” din partea Primăriei Timişoara – organizatorul evenimentului.

Târgul de Paşti 2014, din Timişoara, se va încheia pe data de 23 aprilie 2014, imediat după încheierea Sărbătorilor Pascale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare