Ziua Demnităţii Medicale – O iniţiativă timişoreană în premieră naţională

- Advertisement -

Concertul extraordinar al BIGG DIMM A’BAND, găzduit de Filarmonica Banatul din Timişoara, va avea loc duminică, 3 noiembrie 2013, de la ora 18:00, în prezentarea lui Robert Şerban, ocazie cu care va fi lansat, în premieră, proiectul Ziua Demnităţii Medicale.

O zi care va avea ca scop nu doar sărbătorirea tuturor celor implicaţi în actul medical, ci şi prilejul de a promova egalitatea de şanse a tuturor pacienţilor în faţa actului medical performant, conştientizarea opiniei publice cu privire la oferta de servicii în sănătate, dezvoltarea competenţelor profesionale şi, nu în ultimul rând, a solidarităţii umane. Cu alte cuvinte, această zi se vrea o zi a Medicului şi a Pacientului deopotrivă. O zi a demnităţii şi respectului reciproc.

„Proiectul este gândit pe termen lung şi, cu ocazia concertului nostru, o să depanăm o poveste. O poveste despre dureri, speranţe şi viaţă, în care veţi afla în ce fel, pacienţi, medici şi jurnalişti vor deveni personaje reale ale unei cărţi unice în România. O carte despre oameni care au dăruit viaţă altor oameni, o carte despre zâmbete renăscute. Toate acestea printre alte surprize cu care vă aşteptăm” a declarat Dr. Lucian Florea, director general Neuromed.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Ovidiu Andriș, fondatorul Tribului Artistic, numit manager interimar al Filarmonicii Banatul

Ovidiu Andriș, fondatorul și președintele Trib’Art (Tribul Artistic), asociație...

Corul Filarmonicii Banatul, concert gratuit de colinde la Muzeul de Arta

Muzeul de Artă Timișoara și Filarmonica Banatul Timișoara, în...

Nicu Alifantis canta la Timisoara, in turneul Memorabilia

Una dintre cele mai mari voci ale folkului românesc,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img