Ziua Demnităţii Medicale – O iniţiativă timişoreană în premieră naţională

Date:

Concertul extraordinar al BIGG DIMM A’BAND, găzduit de Filarmonica Banatul din Timişoara, va avea loc duminică, 3 noiembrie 2013, de la ora 18:00, în prezentarea lui Robert Şerban, ocazie cu care va fi lansat, în premieră, proiectul Ziua Demnităţii Medicale.

O zi care va avea ca scop nu doar sărbătorirea tuturor celor implicaţi în actul medical, ci şi prilejul de a promova egalitatea de şanse a tuturor pacienţilor în faţa actului medical performant, conştientizarea opiniei publice cu privire la oferta de servicii în sănătate, dezvoltarea competenţelor profesionale şi, nu în ultimul rând, a solidarităţii umane. Cu alte cuvinte, această zi se vrea o zi a Medicului şi a Pacientului deopotrivă. O zi a demnităţii şi respectului reciproc.

„Proiectul este gândit pe termen lung şi, cu ocazia concertului nostru, o să depanăm o poveste. O poveste despre dureri, speranţe şi viaţă, în care veţi afla în ce fel, pacienţi, medici şi jurnalişti vor deveni personaje reale ale unei cărţi unice în România. O carte despre oameni care au dăruit viaţă altor oameni, o carte despre zâmbete renăscute. Toate acestea printre alte surprize cu care vă aşteptăm” a declarat Dr. Lucian Florea, director general Neuromed.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare