cotfer2

Chiar dacă Sfânta sărbătoare a Crăciunului a trecut, iar sezonul cadourilor se încheie cu paşi repezi, cei de la Swiss Corner s-au gândit să prelungească perioada cadourilor.

Clienţii care trec zilele acestea pragul magazinului din Piaţa Victoriei şi sunt născuţi pe data de 1 ianuarie, vor avea parte de un cadou special din partea elveţienilor. „Te aşteptăm să ne vizitezi şi în urma unor cumpărături dintre diversele noastre produse vei primi şi un cadou din partea noastră” anunţă reprezentanţii magazinului.

La dispoziţia dumnevoastră stau nenumărate produse de la cea mai bună ciocolată elveţiană în diverse sortimente, deliciul celor mai mici şi nu numai, până la accesorii pentru doamne şi domnişoare, precum poşete şi bijuterii sau instrumente de scris, dar şi o gamă vastă de ceasuri exclusiviste atât pentru ea cât şi pentru el. De asemenea, îi puteţi bucura pe micuţii membrii ai familiei cu diverse căni personalizate, animate şi colorate, puşculiţe şi multe altele.

Sezonul cadourilor la Swiss Corner continuă şi odată cu începerea noului an ne anunţă comerciantul. Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.