AcasăStiriSocialCampania Help25 pe şine în Timişoara

Campania Help25 pe şine în Timişoara

Help25 luptă din 2 octombrie pentru combaterea şi prevenirea cancerului la sân, dar şi pentru susţinerea femeilor ce trăiesc această dramă. Cel mai nou proiect al campaniei este personalizarea tramvaiului 1 cu un mesaj ce instigă timişorenii să doneze 2 euro, prin sms.Acesta va circula pe străzile oraşului de pe Bega până la sfârşitul lunii februarie pentru strângerea de fonduri necesare pentru achiziţionarea mamografului şi demararea programului de prevenţie şi diagnosticare precoce a cancerului la sân.

„Pentru noi, poate fi…. un tramvai numit speranţă. Speranţa că timişorenii care vor circula cu el (şi nu numai) ne vor fi aproape şi ne vor ajuta să ne atingem obiectivul..” au declarat cei din cadrul campaniei Help25 pe pagina lor oficială de facebook.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente