Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDoi studenți SCANDALAGII din Brad care și-au revărsat furia asupra coșurilor de...

Doi studenți SCANDALAGII din Brad care și-au revărsat furia asupra coșurilor de gunoi, amendați de polițiști

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Doi studenți afectați de aburii alcoolului au fost prinși în noaptea trecută, în jurul orei 04.00, de polițiștii locali care patrulau în Complexul Studențesc Timișoara, în timp ce făceau scandal și deteriorau coșurile de gunoi de pe strada Socrates. Unul dintre tineri a fost identificat pe loc, iar celălalt a refuza să se legitimeze, fiind condus la sediul Poliției Locale.

Cel care s-a arătat mai colaborativ, B. Alin în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în Brad, județul Hunedoara, a declarat că gestul a fost urmarea supărării sale, după ce a fost scos din clubul ATU, care probabil și-a încheiat programul. Acesta a fost amendat cu suma de 2.000 de lei, conform HCL 371/2007, pentru deteriorarea coșurilor de gunoi.

Celălalt tânăr, tot din Brad, a fost identificat la sediul Poliției Locale. V. Sergiu, de 20 de ani, a fost sancționat pentru refuz de legitimare cu suma de 1000 de lei conform Legii 61/1991 republicată. Ulterior, acesta a recunoscut alcoolul consumat l-a afectat și a procedat astfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare