Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Gest umanitar extraordinar din partea comunităţii. Ce s–a întâmplat în cadrul campaniei Help25 FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Este vorba despre bolnavi aflați în stadii avansate ale bolii, oameni suferinzi, care-și petrec zilele pe paturile spitalului și pentru care, un televizor ar fi însemnat ieșirea din monotonie, o pată de culoare pe albul peretelui de spital. Prin urmare, a fost lansat, prin intermediul mediilor de socializare și al mass-media, un apel privind dotarea cu televizoare a acestor saloane. În scurt timp au început să apară primele reacții și primele mâini întinse să ajute.

Așa că, în mai puțin de două săptămâni, toate saloanele Secției de Îngrijiri Paleative erau dotate cu televizoare color, oferite atât de persoane care au dorit să rămână anonime, cât și de organizații caritabile care înțeleg importanța acestui demers. Asociația ELPIS a donat 16 televizoare, compania MEWI – 3 televizoare, o persoană fizică – un televizor, iar alte persoane fizice au donat aproximativ 2.500 ron pentru achiziționarea altor televizoare.

Asociația ELPIS, care este un proiect al Sky Group, s-a implicat și în alte proiecte umanitare și va continua să sprijine Campania Help25 și în viitor. „Această asociație a luat naștere tocmai din dorința de a-i ajuta pe cei cu care viața a fost mai puțin darnică și de a le oferi o rază de speranță, participând activ la corectarea unor anomalii apărute în societate, prin campanii coerent și responsabil desfășurate. Bucuria de a dărui și de a simți bucuria celui care primește nu poate fi comparată cu nimic”, a declarat Liliana Ghibea, psiholog și președinte al Asociației ELPIS.

”Mulțumim și noi, la rândul nostru, tuturor celor ce ne-au fost aproape în acest demers și întregii comunități pentru mobilizarea exemplară”, spun cei care formează ”echipa Help25”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore