Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateGest umanitar extraordinar din partea comunităţii. Ce s--a întâmplat în cadrul campaniei...

Gest umanitar extraordinar din partea comunităţii. Ce s–a întâmplat în cadrul campaniei Help25 FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Este vorba despre bolnavi aflați în stadii avansate ale bolii, oameni suferinzi, care-și petrec zilele pe paturile spitalului și pentru care, un televizor ar fi însemnat ieșirea din monotonie, o pată de culoare pe albul peretelui de spital. Prin urmare, a fost lansat, prin intermediul mediilor de socializare și al mass-media, un apel privind dotarea cu televizoare a acestor saloane. În scurt timp au început să apară primele reacții și primele mâini întinse să ajute.

Așa că, în mai puțin de două săptămâni, toate saloanele Secției de Îngrijiri Paleative erau dotate cu televizoare color, oferite atât de persoane care au dorit să rămână anonime, cât și de organizații caritabile care înțeleg importanța acestui demers. Asociația ELPIS a donat 16 televizoare, compania MEWI – 3 televizoare, o persoană fizică – un televizor, iar alte persoane fizice au donat aproximativ 2.500 ron pentru achiziționarea altor televizoare.

Asociația ELPIS, care este un proiect al Sky Group, s-a implicat și în alte proiecte umanitare și va continua să sprijine Campania Help25 și în viitor. „Această asociație a luat naștere tocmai din dorința de a-i ajuta pe cei cu care viața a fost mai puțin darnică și de a le oferi o rază de speranță, participând activ la corectarea unor anomalii apărute în societate, prin campanii coerent și responsabil desfășurate. Bucuria de a dărui și de a simți bucuria celui care primește nu poate fi comparată cu nimic”, a declarat Liliana Ghibea, psiholog și președinte al Asociației ELPIS.

”Mulțumim și noi, la rândul nostru, tuturor celor ce ne-au fost aproape în acest demers și întregii comunități pentru mobilizarea exemplară”, spun cei care formează ”echipa Help25”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Dispozitiv special, unic în Banat, care previne căderea părului în cazul chimioterapiei

Unul dintre efectele adverse ale chimioterapiei este căderea părului pacientului. Substanțele folosite duc la...

Sprijin medical pentru refugiații din Ucraina! OncoHelp asigură tratamente gratuite bolnavilor oncologici ajunși în România

Asociația OncoHelp-Centrul de Oncologie OncoHelp se află în prima linie a celor care vin...