AcasăStiriSanatateDonaţie din Franţa pentru două spitale din Timişoara

Donaţie din Franţa pentru două spitale din Timişoara

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara şi Spitalul C.F.R. au primit, miercuri, 14 august 2013, o donaţie din partea asociaţiei umanitare „Medecine, Aide et Presence”, din Franţa.

Donaţia pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, în valoare de 15.000 de euro, constă în soluţii perfuzabile şi materiale sanitare pentru Clinica de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) cât şi cinci paturi medicale cu acţionare electrică pentru Clinica de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Pentru Spitalul C.F.R. Timişoara, donaţia este în voloare de 50.000 de euro şi contă în 30 de paturi cu saltele, suporturi pentru perfuzii, mese pentru servit masa la patul bolnavului, fotolii rulante, scaune cu rotile, instrumentar medical, kituri de unică folosinţă pentru pansament etc.

„Este un proiect început în perioada mandatului de manager al Spitalului C.F.R. în urma unei întâlniri avută în luna aprilie cu preşedintele asociaţiei, Pierre Cholat. Am ţinut să duc acest proiect la bun sfârşit, deoarece este un ajutor important, munca personalului medical fiind uşurată şi totodată dorim să oferim un grad sporit pentru pacienţi. Suntem convinşi că aceste donaţii nu se vor opri aici, avem promisiunea fermă că vor reveni cu un transport similar spre sfârşitul anului”, a declarat dr. Iulius Jugănaru, manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente