Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDoi bărbați, URMĂRIȚI internațional, prinși de polițiștii timișeni în aceeași zi! Pentru...

Doi bărbați, URMĂRIȚI internațional, prinși de polițiștii timișeni în aceeași zi! Pentru ce vor face PUȘCĂRIE, în Franța

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 26 martie 2015, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, urmărit internaţional. Polițiștii aveau informații că pe numele acestuia, autorităţile judiciare franceze au emis un mandat european de arestare, suspectul fiind bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

Tot ieri, oamenii legii din oraşul Gătaia au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Franţei.

Pentru depistarea celor doi, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Pe numele bărbaţilor magistraţii Curţii de Apel Timişoara au emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile, aceştia fiind introduşi în Arestul I.P.J. Timiş până la predarea către autorităţile franceze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare