ACL vrea să-i trimită la PUȘCĂRIE pe Ponta și ministrul Corlățean. Vezi ce au de gând să facă

- Advertisement -

Alianța politică aflată în spatele contracandidatului direct din turul doi al alegerilor prezidențiale ce va avea loc peste două săptămâni consideră că actualul premier și ministrul său de Externe, Titus Corlățean, sunt vinovați de încălcarea Codului Penal.

”Cât popcorn a mâncat Ponta în timp ce mii de români din Dispora au stat ore în șir ca să-și exercite dreptul la vot? Oare Ponta și Corlățean au citit prevederile noului Cod Penal în timp ce mâncau popcorn? Bănuiesc că au citit doar proiectul de lege al amnistiei și grațierii corupților” se întreabă Andreea Paul, prin intermediul unui comunicat de presă.

Articolul 385 din noul Cod Penal, legat de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, spune următoarele: ”(1) Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani”.

Înainte de a fi candidat la prezidențiale, Victor Ponta este premier, iar ”condițiile deplorabile asigurate de guvernul PSD pentru desfășurarea alegerilor în afara granițelor României nu pot să rămână nesancționate. Ce măsuri a luat? Niciuna. Ce a afirmat Ponta azi noapte? Că este extrem de mândru că este român. Ce scandau românii? Demisia. Ce face Justiția? Vom vedea…” spune, revoltată, Andreea Paul.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare