Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Studenta CRIMINALĂ de la medicină, Carmen Bejan, a primit o nouă ŞANSĂ. Vezi cum va scăpa mai repede de puşcărie

- Advertisement -

Fosta studentă, Carmen Bejan, beneficiază de schimbarea regimului de detenţie. Reprezentaţii penitenciarului din Timişoara au declarat că studenta de la medicină, care a omorât şi tranşat un bărbat de 65 de ani, a fost mutată din regimul de maximă siguranţă în cel închis. Potrivit România TV, datorită comportamentului exemplar, fata are acum numeroase facilităţi. Ea şi-a găsit un loc de muncă la o croitorie unde lucrează opt ore. Soţul ei spune că îi place foarte tare ce face şi astfel timpul trece mult mai repede.

Carmen Bejan şi complicele ei, Sergiu Florea, au fost trimişi în judecată, în luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranşat pe bărbatul pe care l-au ucis. În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare, scrie româniatv.net.

Foto:kanald.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore