Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialStudenta CRIMINALĂ de la medicină, Carmen Bejan, a primit o nouă ŞANSĂ....

Studenta CRIMINALĂ de la medicină, Carmen Bejan, a primit o nouă ŞANSĂ. Vezi cum va scăpa mai repede de puşcărie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fosta studentă, Carmen Bejan, beneficiază de schimbarea regimului de detenţie. Reprezentaţii penitenciarului din Timişoara au declarat că studenta de la medicină, care a omorât şi tranşat un bărbat de 65 de ani, a fost mutată din regimul de maximă siguranţă în cel închis. Potrivit România TV, datorită comportamentului exemplar, fata are acum numeroase facilităţi. Ea şi-a găsit un loc de muncă la o croitorie unde lucrează opt ore. Soţul ei spune că îi place foarte tare ce face şi astfel timpul trece mult mai repede.

Carmen Bejan şi complicele ei, Sergiu Florea, au fost trimişi în judecată, în luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranşat pe bărbatul pe care l-au ucis. În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare, scrie româniatv.net.

Foto:kanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare