Transfer aeroport
9.8 C
Timișoara
24-feb.- 2020
Transfer aeroport

Reteta zilei – Prajitura cocomac

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Camelia-Felicia
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro
- Advertisement -

INGREDIENTE

Blat 1

8 albuşuri

200g zahăr

2-3 linguri faină

1 praf de copt

50 g mac nemacinat

75g nucă de cocos

Blat 2

3 ouă

6 linguri zahăr

3 linguri apă

6 linguri faină

Crema:

8 gălbenuşuri

250 g zahăr

2 plicuri cappucino clasic

1 plic ness

150 g lapte

300 g unt sau margarină pentru creme

Pentru ornare. 100 g ciocolată

Mod de preparare: Blat 1: Albuşurile la temperatura camerei se bat cu un praf de sare până devin spumă, apoi se adaugă zahărul câte puţin şi se bat până se topeşte zahărul.Se adaugă macul şi nucă de cocos amestecând cu un ţel iar la final se pune faina tot treptat amestecată cu praful de copt. Copozitia se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace la 170 grade aproximativ 25 min.

Blat 2: se bat albuşurile se adaugă zahărul, gălbenuşurile apa şi făina şi se coace pe dosul tăvii peste care aţi pus o foaie de hârtie de copt (asemănătoare foii de doboş dar va fii puţin mai groasă).

Crema. Gălbenuşurile se bat bine cu zahărul până îşi dublează volumul se adaugă, cappucino şi nesul, apoi laptele. se pune pe baie de aburi şi se bate până devine o cremă mai groasă.Se lasă apoi la răcit şi se adaugă la untul frecat spuma.

Asamblare: Blat1 + 1/2 crema +blat2 +restul de cremă +ciocolată rasă

Vă doresc

Poftă Bună!!!

- Advertisement -
- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

LA O PLIMBARE PE BEGA DE ACUM UN VEAC

Canalul Bega este primul canal navigabil construit în România. Lungimea totală navigabilă era de 44 km pe teritoriul României...