Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Videoclip Vocea Timișului, devenit viral pe Facebook. Poezia care a mers la inimile internauților!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Un videoclip postat de Vocea Timişului de la protestul de duminică împotriva ordonanţelor privind graţierea şi aministia a devenit viral.

Clipul realizat în Piaţa Victoriei din Timişoara are peste de 2.000 de distribuiri şi peste 1.200 de reacţii din partea utilizatorilor Facebook, dar și zeci de comentarii. Ce i-a impresionat pe internauţi atât de mult? Patosul cu care un electrician auto din Giarmata, pe numele lui Tinu Pintea, recită versurile poetului Viorel Boldiş. În versurile sale, poetul vorbeşte despre soarta crudă a românilor conduşi de politicieni corupţi, dar și despre nevoia de măsuri radicale.

Boldiş este născut în România, însă după 1989 a plecat în Italia, după cum declara chiar el pentru TVR „din cauza dezamăgirilor”. Acolo şi-a publicat o mare parte din opere, care este necunoscută românilor.

„Mare adevăr exprimi prin poezie, stimate şi mare poet . Să susținem, dragi cititori al acestor versuri frumoase si adevarate, să fim alături de poet”, „Viorel Boldis ești minunat!! Versurile tale sunt ceea ce simțim în sufletul nostru despre destinul tării noastre, destin căzut pe mâna celor fără de lege. Iți mulțumim! Să iti dea Domnul multă sănătate !”, „Asta nu e poezie, bă române , ăsta-i strigat de disperare unde s-a putut ajunge. Aia nu a fost revoluţie, va fi adevarata revoluţie în curând fiindcă noi nu mai suportăm atâta umilință. Deșteaptă-te, române, din somnul tău de promisiuni, ajunge, gata!” – sunt doar câteva din comentariile postate la videoclipul de pe Facebook.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/radu.constantin.5095/videos/1334241139972523/” width=”800″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare