ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cântăreaţa Kamelia îşi ia „Rămas bun”. Vezi de la cine! VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Kamelia se bucură de o perioadă foarte ocupată în studio şi înregistrează de zor. Cântăreața chiar a lansat o piesă nou nouţă oficial. Materialul, care nu beneficiază de un videoclip deocamdată, se numeşte „Rămas bun” şi este o colaborare alături de Andrew şi Blazon OneShot.

Cei trei artişti au realizat împreună o producţie melancolică, plină de tristeţea unei iubiri sfârşite, semnată de Andre Rizo. Desigur, Blazon a fost coproducător, iar Andrew şi-a adus contibuţia şi el în creearea versurilor.

Kamelia nu se află la primul featuring cu Blazon. Ei au înregistrat un succes cu piesa „Trecem peste”, iar acum au hotărât să aducă un element fresh, prin vocea lui Andrew. Este o melodie cu impact pentru cei ce empatizează cu trăirile exprimate de cântăreţi.

Ascultă mai jos cum sună noua piesă a Kameliei!

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore