12.9 C
Timișoara
marți,11,mai,2021
AcasăStiriAdministratiePrimăria vrea să demoleze un palat țigănesc construit ilegal. Vezi cui îi...

Primăria vrea să demoleze un palat țigănesc construit ilegal. Vezi cui îi aparține imobilul!

Primăria Timișoarei vrea să demoleze un palat țigănesc ridicat pe strada Hebe, care aparține clanului cârpaci. Viceprimarul Traian Stoia a declarat că proprietarii imobilului nu au autorizație de construire:

„În imobilul situat în Timișoara, strada Hebe nr. 79, locuiește domnul Miloș Ioan. Din declarația verbală a acestuia rezultă că în extrasul CF figurează ca proprietar fratele acestuia – Cârpaci Petru (căsătorit Feraru Petru), care a decedat în cursul anului 2011, iar soția și copiii locuiesc în Belgia. Miloș Ioan are adresa de domiciliu în Timișoara, str. Hebe nr. 79. Din verificările efectuate în baza de date informatica a PMT rezultă că pentru realizarea cladirii nu a fost emisă autorizația de construire”, a dezvăluit Stoia.

Astfel, municipalitatea, după ce va constata oficial că palatul nu are autorizație, va putea trece la demolare. Totuși, cazurile de acest fel au rareori un deznodământ atât de rapid. Cel mai probabil, cazul va ajunge în instanță. Stoia, însă, rămâne optimist:

“Toată clădirea este fără autorizație. Primăria poate s-o demoleze. Clădirea e un monstru arhitectonic!  Se constată că e construită fără autorizație și o să trecem la demolare. O să facem toți pașii legali și, în final, ajungem la demolare fără discuție”, a încheiat viceprimarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,914FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente