ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primăria vrea să demoleze un palat țigănesc construit ilegal. Vezi cui îi aparține imobilul!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primăria Timișoarei vrea să demoleze un palat țigănesc ridicat pe strada Hebe, care aparține clanului cârpaci. Viceprimarul Traian Stoia a declarat că proprietarii imobilului nu au autorizație de construire:

„În imobilul situat în Timișoara, strada Hebe nr. 79, locuiește domnul Miloș Ioan. Din declarația verbală a acestuia rezultă că în extrasul CF figurează ca proprietar fratele acestuia – Cârpaci Petru (căsătorit Feraru Petru), care a decedat în cursul anului 2011, iar soția și copiii locuiesc în Belgia. Miloș Ioan are adresa de domiciliu în Timișoara, str. Hebe nr. 79. Din verificările efectuate în baza de date informatica a PMT rezultă că pentru realizarea cladirii nu a fost emisă autorizația de construire”, a dezvăluit Stoia.

Astfel, municipalitatea, după ce va constata oficial că palatul nu are autorizație, va putea trece la demolare. Totuși, cazurile de acest fel au rareori un deznodământ atât de rapid. Cel mai probabil, cazul va ajunge în instanță. Stoia, însă, rămâne optimist:

“Toată clădirea este fără autorizație. Primăria poate s-o demoleze. Clădirea e un monstru arhitectonic!  Se constată că e construită fără autorizație și o să trecem la demolare. O să facem toți pașii legali și, în final, ajungem la demolare fără discuție”, a încheiat viceprimarul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore