Avertizat că ar putea fi în conflict de interese, consilierul PNL Grigoroiu a renunţat la parcela primită de la Primăria Timişoara

- Advertisement -

A votat criteriile de atribuire a trerenurilor şi mai apoi a aplicat cu succes pentru a primi o parcelă de teren de la Primăria Timişoara pe strada Ovidiu Balea. Vorbim despre consilierul local PNL, Grigore Grigoroiu, care a decis să renunţe la teren, de teamă că ar putea fi în conflict de interese.

„Consilierul local Grigore Grigoroiu m-a anunțat că renuță la poziția pentru a putea primi o parcel de teren. O face pentru că a înțeles și el că legislația nu este suficient de clară și ar putea ajunge în postura de a fi suspicionat, acuzat de conflict de interese. El mi-a explicat că a procedat cu bună credință. Nu a participat la grilă, dar a votat-o. nu era doar pentru el grila, era pentru oricine își depune candidatura. A optat să evite posibile complicații și a renunțat”, a declarat primarul Nicolae Robu, astăzi.

La începutul acestei săptămâni, primarul Nicolae Robu admitea că Grigoroiu s-ar putea afla în conflict de interese. „Acesta este un subiect de discutat, nu mă pot pronunţa, este o situaţie care poate fi considerată nu moral, ci legal trebuie să discutăm. Este foarte posibil să fie o coeziune cu legea. Nu ştiu, se poate interpreta şi ca fiind un conflict de interese, se poate interpreta şi că nu ar fi. Atunci când s-a votat consilierul local Grigoroiu a votat fără aibă nicio contribuţie după câte ştiu eu la acele criterii, pur şi simplu le- a votat alături de ceilalţi. Nu a spus nimic şi nu a contribuit la elaborarea criteriilor. Ar fi fost mai bine să se abţină, el spune că la vremea respectivă nu avea de gând să aplice şi ulterior a văzut că poate şi acea sumă în fine că ar putea şi s-a gândit că nu este în conflict de interes”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img