Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePremierul Grindeanu nu e interesat unde se face polivalenta de 16.000 de...

Premierul Grindeanu nu e interesat unde se face polivalenta de 16.000 de locuri. Reacţia după discuţia cu Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Premierul Sorin Grindeanu a fost prezent astăzi la Timişoara, unde a luat parte, alături de alţi foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean Timiş la festivitatea organizată cu ocazia a 25 de ani de activitate a insituţiei. După ce a asistat la discursurile celor prezenţi şi a explicat că pentru el Timişoara va rămâne mereu casa lui, Grindeanu a făcut o serie de declaraţii pentru presa locală. Acesta a abordat şi subiectul amplasării sălii polivalente de 16.000 de locuri la Giroc.

„Nu am apucat să discut cu domnul Robu. Mi-a trimis un material, l-am citit la birou, mi-a trimis un material în urmă cu o lună şi ceva. L-am citit, nu trebuia, fiind un om care ştiu destul de bine lucrurile despre Timişoara şi Timiş. Apreciez efortul de a scrie, cred că nu trebuie să rămână doar la stadiul de scris domnul Robu şi alţi primari de municipii din ţară să ia exemplul altor primari care au un dinamism mai mare. Iată un exemplu de orgoliu local şi de ceea ce vă aminteam mai devreme. Ei ştiu ca şi timişean ca şi timişorean că oraşul nostru care se extinde foarte mult are nevoie de o sală polivalentă. Acestă sală polivalentă pe mine ca şi timişean prea puţin mă interesează unde este localizată, mă interesează să se facă. În plus, din ce am înţeles de la Ministerul Dezvoltării, terenul pe care l-a pus primăria la dispoziţie nu e bun, pentru că e traversat de o linie de cale ferată. Nu e viabil, nu vreau să intru în amănunte. Pe mine mă interesează mai mult să se facă această sală polivalentă de care Timişoara şi nu doar Timişoara, ci întreaga regiune are nevoie pentru că Timişoara este centrul acestei regiuni. Aceste orgolii locale trebuie depăşite. Şi cum am spus şi la începutul discuţiei, fac apel dacă vor să înţeleagă să facă proiecte importante pentru comunităţile pe care le conduc şi să nu mai facă politica cu care au fost învăţaţi în aceşti ani„, a declarat Grindeanu. După şedinţa festivă, şeful guvernului şi primarul Timişoarei au avut o discuţie privată, în urma căreia nu au vrut să facă declaraţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare