ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vesti despre stadion sau polivalenta mare? Vicepremierul Vasile Suciu vine la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Consiliul Județean (CJ) Timiș anunță că în cursul zilei de mâine, vicepremierul Vasile-Daniel Suciu va efectua o vizită la Timișoara și Dumbrăvița, în capitala Banatului urmând să viziteze stadionul Dan Păltinișanu, a cărui demolare este stabilită pentru această toamnă.

Miercuri, 22 mai 2019, județul Timiș va avea parte de vizita vicepremierului Vasile-Daniel Suciu, cel care ocupă și fotoliul de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Conform CJ Timiș, acesta are trei ”puncte” pe lista vizitelor în Banat, iar așteptările de la vicepremier nu sunt mici din partea timișorenilor. Dimineața, în jurul orei 09:30, Suciu va vizita Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în zona intrării dinspre vestiare. Este cunoscut faptul că în toamna acestui a fost anunțată începerea lucrărilor de demolare a ”Marelui Oval” bănățean, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, dând asigurări că în locul arenei va fi construit un stadion nou, la standarde actuale, însă fără a preciza detalii de tip sursa de finanțare a noului stadion sau un eventual termen până la care să fie ridicată arena nouă.

O oră mai târziu, mai exact la ora 10:30, ministrul va efectua o vizită la obiective de investiții PNDL din Dumbrăvița, după care, în jurul orei 12:00, revine la timișoara pentru a susține o conferință la sediul Consiliului Județean Timiș, alături de președintele instituției, Călin Dobra, acțiune în cadrul căreia vor fi semnate contracte de finanțare pe Programul Operațional Regional.

În afara unor eventuale detalii legate de viitorul nou stadion din capitala Banatului, timișorenii mai așteaptă noutăți, din partea aceluiași ministru, cu privire la viitoarea sală polivalentă de 16.000 de locuri, obiectiv anunțat deja inclusiv de Compania Națională de Investiții (CNI) ca fiind pe lista construcțiilor sportive care urmează să fie realizate la nivel național.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore